Concurenti

Afla date despre fiecare dintre concurentii MPFM sau fosti concurneti mireasa pentru fiul meu.

Simona MPFM sezonul 4

Simona are 26 de ani si vine din Roman. Spune despre ea ca este o persoana ambitioasa si sociabila! A absolvit facultatea de Finante – Banci! Vine dintr-o familie numeroasa, mai are 5 surori si 3 frati! Principiile care o ghideaza in viata sunt: respectul, onoarea si intelegerea. Ultima relatie in care a fost implicata… Continuare »

Andreea MPFM sezonul 4

Andreea, in varsta de 19 ani, vine din Campulung, judetul Arges. Andreea a intrat in competitie cu gandul de a-si gasi marea iubire! In viata ei de zi cu zi detesta haosul si dezordinea, de aceea are grija mereu sa faca curat! Se recomanda ca o fata sincera, comunicativa si ambitioasa! Nu vrea sa aiba… Continuare »

Cristiana MPFM sezonul 4

Cristiana, in varsta de 19 ani, vine din Stefanestii de Jos, judetul Ilfov. Cristiana se caracterizeaza ca fiind o persoana hotarata, sociabila si sincera! In timpul liber, adora plimbarile in parc! Are un catel si 4 pisici pe care-i iubeste foarte mult! Ii place sa faca diferite treburi gospodaresti, iar cand vrea sa impresioneze oaspetii… Continuare »

Elena MPFM sezonul 4

Elena are 25 de ani si este din Medgidia, judetul Constanta, dar locuieste in Bucuresti. Ii place sa calatoreasca, sa gateasca si sa urmareasca filme. Sotul ideal ar trebui sa fie comunicativ, sincer si protector. Concurenta se caracterizeaza ca fiind o fire toleranta, sensibila si increzatoare. Ea spera ca in aceasta competitie sa-si intalneasca printul.… Continuare »

Madalina MPFM sezonul 4

Madalina are 21 de ani si este din Craiova. Este o fire sincera, deschisa si iubitoare. A facut dansuri sportive, balet si modelling. Concurenta iubeste plimbarile, muzica si dansul. Madalina isi doreste un sot iubitor, sincer, haios si intelegator, iar ca fizic si-ar dori ca el sa fie inalt, saten si cu ochii caprui. A… Continuare »

Valentina MPFM sezonul 4

Valentina are 21 de ani, vine din Teleorman si este un viitor PR. Se descrie ca fiind simpla, ambitioasa si perseverenta. Valentina a venit in competitie pentru a-si gasi jumatatea. Concurenta isi doreste un iubit intelegator, respectuos si iubitor. Concurenta nu si-ar dori un barbat slab. Cea mai lunga relatie a durat 3 ani. Valentinei… Continuare »

Roxana MPFM sezonul 4

Roxana are 19 ani, este din Ramnicu Valcea si se simte pregatita pentru casatorie. Concurenta este o fire sensibila, ambitioasa, puternica si jucausa. Isi doreste un barbat compatibil. Roxana are ca pasiuni sportul si muzica, iar in timpul libera adora sa citeasca romane de dragoste si sa urmareasca desene animate. Concurenta este o buna gospodina,… Continuare »

Elly MPFM sezonul 4

Elly are 18 ani si este din comuna Clinceni, judetul Ilfov. Este o fire incapatanata si sincera, careia ii place sa spuna lucrurilor pe nume. Are o pasiune pentru hairstyling si iubeste sportul. Elly a venit pentru a-si gasi jumatatea. Viitorul sot trebuie sa fie sincer, direct si cu simtul umorului. Vrea un baiat inalt,… Continuare »

Ionela MPFM sezonul 4

Ionela are 22 de ani si este din Filiasi, judetul Dolj. Concurenta este o fire luptatoare, puternica si increzatoare. Ii place sportul si muzica. Face voluntariat ca asistent medical generalist. Ionela isi iubeste familia, din partea careia are toata sustinerea. Isi doreste sa gaseasca un barbat iubitor si respectuos. Ionela are 5 surori.