Reclama
Fan Mireasa
Despre noi
Pub!
Voteaza

Votati fata preferata

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati mama si baiatul favorit

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Concurentul care va primi cele mai putine voturi va fi eliminat!

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Ultimele Concurenti

Iulia MPFM sezonul 3

Iulia mpfm sezonul 3Iulia are 22 de ani si este din Ramnicu Sarat dar locuieste in Bucuresti. A absolvit facultatea de sociologie si asistenta sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este punctuala, organizata si ambitioasa. Are 1.68m si cauta la MPFM 3 un partener pe masura.
…Continuare

Ioana MPFM sezonul 3

Ioana mpfm sezonul 3Ioana are 26 de ani si este din Galati. Este licentiata in contabilitate si informatica de gestiune. In prezent este chelnerita. Printre pasiunile ei se numara teatrul, muzica si sporturile extreme. Se caracterizeaza ca fiind o persoana sincera, puternica si cu simtul umorului. Ioana cauta la MPFM 3 un baiat iubitor, romantic si care sa o respecte.
…Continuare

Marianita MPFM sezonul 3

Marianita mpfm sezonul  3Marianita are 22 de ani si este din Bucuresti. A absolvit facultatea de jurnalism si spera sa aiba realizari mari in acest domeniu. Isi doreste sa gaseasca la MPFM 3 un partener comunicativ, cu simtul umorului si care sa o surprinda ori de cate ori are ocazia.
…Continuare

Oana MPFM sezonul 3

Oana mpfm sezonul 3Oana are 25 de ani si este din Bacau. A terminat facultatea de drept si lucreaza ca educatoare. Este non-conformista si optimista. Oana cauta la MPFM 3 un partener brunet, atletic si inteligent.
…Continuare

Gina MPFM sezonul 3

Gina mpfm sezonul 3Gina are 24 de ani si este din Timisoara. A absolvit facultatea de stiinte economice din cadrul Universitatii de Vest. Este sincera, sensibila si putin timida. Gina cauta la MPFM 3 un partener romantic si intelegator.
…Continuare

Diana MPFM sezonul 3

Diana mpfm sezonul 3Diana are 23 de ani si este din Bucuresti. Este studenta la jurnalism si lucreaza la o agentie de casting. Ii plac oamenii haiosi, plini de viata si pozitivi. Diana cauta la MPFM 3 un barbat sociabil, sincer si hotarat.
…Continuare

Andreea MPFM sezonul 3

Andreea mpfm sezonul 3Andreea are 21 de ani si este din Ploiesti. A venit cu Tita, catelul ei. Dupa terminarea liceului a lucrat in Italia ca secretara. In prezent este gestionara la o companie de telefonie mobila. Andreea MPFM 3 este curajoasa, intotdeauna deschisa provocarilor si cu zambetul pe buze. Cauta un partener elegant, frumos, cu simtul umorului si orice s-ar intampla sa fie alaturi de ea.
…Continuare

Edit MPFM sezonul 3

Edit mpfm sezonul 3Edit are 23 de ani si este din Deva. Este o fire vesela, jucausa si incapatanata. A lucrat in Londra intr-o cafenea. Este mandra de faptul ca si-a construit propria ei casa. Edit cauta la MPFM 3 un partener intelegator, rabdator si romantic.
…Continuare

Ramona MPFM sezonul 3

Ramona mpfm sezonul 3Ramona are 28 de ani, locuieste in Roma dar este din Targoviste. Este de profesie fashion stylist. O caracterizeaza ambitia si perfectiunea. Printre pasiunile ei se numara pictura, inotul, fotografia si moda.
…Continuare

Pagina 1 din 3123