Concurenti

Afla date despre fiecare dintre concurentii MPFM sau fosti concurneti mireasa pentru fiul meu.

Alexandru (20 ani) din Sibiu – MPFM5

Alexandru are 20 de ani si vine din Sibiu. Concurentul se descrie ca fiind fidel, romantic si cuminte. Alexandru doreste sa-si gaseasca o fata cuminte, care sa-l respecte, sa fie romantica si fidela. Pasiunea cea mare a lui Alexandru este mersul la sala. Concurentul este nerabdator sa-si gaseasca marea iubire. Este foarte hotarat sa se… Continuare »

Loredana (26 ani) din Bucuresti – MPFM5

Loredana are 26 de ani si este din Bucuresti. Concurenta vede competitia Mireasa pentru fiul meu ca si o experienta noua pentru ea si o mare sansa de a-si gasi jumatatea. Loredana si-ar dori sa intalneasca pe cineva cu acelasi caracter ca si al ei. Nu ar accepta un baiat mai mic decat ea. Sotul… Continuare »

Ella (20 ani) din Italia – MPFM5

Ella are 20 de ani si a venit in emisiune special din Sicilia, Italia. A sperat tot timpul sa intre in aceasta competitie, pentru a-si gasi marea iubire. Baiatul ideal pentru Ella: brunet, sincer, respectuos si un tip care va stii sa se faca placut. Ellei ii place fotografia, lectura si muzica. Ella este sora… Continuare »

Marius (32 ani) din Constanta – MPFM5

Marius are 32 de ani si este din Constanta. Este divortat, dar crede inca in dragoste la prima vedere, cu toate ca stie ca nu tine. Casnicia lui a fost de aproape un an de zile. Dupa aceasta experienta considera ca a invatat foarte multe lucruri. Marius considera inscrierea lui la Mireasa pentru fiul meu… Continuare »

Crina (20 ani) din Iasi – MPFM5

Crina are 20 de ani si vine din Iasi. Este o persoana sociabila, vorbareata. In timpul liber se uita la filme, citeste si se uita la emisiunea Mireasa pentru fiul meu. Crina si-ar dori un baiat blond cu ochii verzi, care sa fie iubitor, intelegator si care sa nu o minta. Pasiunea cea mare a… Continuare »