Concurenti

Afla date despre fiecare dintre concurentii MPFM sau fosti concurneti mireasa pentru fiul meu.

Alexandru (20 ani) din Sibiu – MPFM5

Alexandru are 20 de ani si vine din Sibiu. Concurentul se descrie ca fiind fidel, romantic si cuminte. Alexandru doreste sa-si gaseasca o fata cuminte, care sa-l respecte, sa fie romantica si fidela. Pasiunea cea mare a lui Alexandru este mersul la sala. Concurentul este nerabdator sa-si gaseasca marea iubire. Este foarte hotarat sa se… Continuare »

Loredana (26 ani) din Bucuresti – MPFM5

Loredana are 26 de ani si este din Bucuresti. Concurenta vede competitia Mireasa pentru fiul meu ca si o experienta noua pentru ea si o mare sansa de a-si gasi jumatatea. Loredana si-ar dori sa intalneasca pe cineva cu acelasi caracter ca si al ei. Nu ar accepta un baiat mai mic decat ea. Sotul… Continuare »

Ella (20 ani) din Italia – MPFM5

Ella are 20 de ani si a venit in emisiune special din Sicilia, Italia. A sperat tot timpul sa intre in aceasta competitie, pentru a-si gasi marea iubire. Baiatul ideal pentru Ella: brunet, sincer, respectuos si un tip care va stii sa se faca placut. Ellei ii place fotografia, lectura si muzica. Ella este sora… Continuare »

Marius (32 ani) din Constanta – MPFM5

Marius are 32 de ani si este din Constanta. Este divortat, dar crede inca in dragoste la prima vedere, cu toate ca stie ca nu tine. Casnicia lui a fost de aproape un an de zile. Dupa aceasta experienta considera ca a invatat foarte multe lucruri. Marius considera inscrierea lui la Mireasa pentru fiul meu… Continuare »

Crina (20 ani) din Iasi – MPFM5

Crina are 20 de ani si vine din Iasi. Este o persoana sociabila, vorbareata. In timpul liber se uita la filme, citeste si se uita la emisiunea Mireasa pentru fiul meu. Crina si-ar dori un baiat blond cu ochii verzi, care sa fie iubitor, intelegator si care sa nu o minta. Pasiunea cea mare a… Continuare »

Valentina (25 ani) din Baia Mare – MPFM5

Valentina are 25 de ani si este din Baia Mare. Se considera o tipa mai zapacita, cu simtul umorului dezvoltat. Spera sa-si gaseasca sufletul pereche, cu care sa faca pasul cel mare. Valentina isi doreste un baiat de casa, iar mamei lui isi doreste sa-i castige increderea si sa-i demonstreze ca ea este ceea ce… Continuare »

Nicolae (30 ani) din Constanta – MPFM5

Nicolae are 30 de ani si este din Constanta. Are simtul umorului, este romantic, ii place foarte mult sa alerge. Isi doreste notorietate. Fata ideala pentru el nu conteaza prea mult cum arata, ci ar trebui sa nu fie prea inalta. Nicolae crede ca-si va gasi jumatatea in Casa Mireasa pentru fiul meu si se… Continuare »