Afla cine sunt noii concurenti Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 5

noii concurenti Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 5
1. Marius MPFM5 are 26 de ani, este in zodia rac si vine din Pitesti. O place pe Liliana, dar nu exclude posibilitatea sa se reorienteze daca ea nu va fi atrasa de el. A absolvit Facultatea de Drept din Pitesti. Se autocaracterizeaza ca fiind sincer, carismatic, increzator in propriile forte. Este convins ca va fi Mirela Sezonului. In 2014 a iesit dintr-o relatie de patru ani, iar de atunci a avut o relatie de scurta durata.

2. Alexandru MPFM5 are 23 de ani, este nascut in zodia fecioara si vine din Sighisoara. Stie sa gateasca, este un familist convins, iubitor si protector. Isi doreste sa intemeieze o familie de tanar, deoarece si-a propus sa aiba cel putin sase copii. A terminat Liceul de Designer Vestimentar si o place tot pe Liliana.

3. Vladut MPFM5 are 19 ani, este nascut in zodia taur si vine din Zanesti, judetul Neamt. A venit pentru o noua experienta de viata si pentru a-si gasi jumatatea. A terminat Liceul cu program sportiv. Dintre fetele din competitie, o place pe Cristina. A avut o singura relatie de sase luni.

4. Ionut MPFM5 are 20 de ani, este nascut in zodia berbec si vine din comuna Cilibia, judetul Buzau. Se considera ca fiind sincer, increzator in propriile forte si ascultator. A avut o relatie de un an si opt luni care s-a terminat cu cinci luni in urma. O place pe Natasa.

5. Nicu MPFM5 are 20 de ani, este in zodia gemeni, a venit din Albesti-Paleologu si este insotit de bunica sa Ioana de 70 de ani. Ii plac fetele indraznete, dar nu obraznice. A terminat Liceul Ucecom „Spiru Haret” din Ploiesti. In timpul liber ii place sa vizioneze filme si sa asculte muzica. Ii place de Liliana si se considera un barbat intelegator, responsabil si tandru. Bunica isi doreste o sotie grijulie si harnica pentru nepotul ei.

6. Florin MPFM5 are 26 de ani, este din Constanta, dar locuieste cu chirie in Bucuresti. Este nascut in zodia balanta. A venit la acest show pentru ca si-a dorit sa iasa din rutina zilnica, sa experimenteze ceva nou. Sotia ideala trebuie sa fie frumoasa, eleganta, inteligenta si putin aroganta. A absolvit Academia Navala. Nu a venit pentru o fata anume si scrie poezii de dragoste din pasiune.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *