Emanuel (31 ani) din Targu Secuiesc – MPFM5

emanuel mpfm5Emanuel are 31 de ani si vine din Targu Secuiesc. Este de etnie maghiara, dar s-a nascut in Romania. Emanuel se considera un tip destul de pozitiv.

Concurentul isi doreste sa-si intalneasca jumatatea in competitia Mireasa pentru fiul meu, care ar trebui sa fie frumoasa, sincera, intelegatoare, tandra, altruista, in general o persoana cat mai calda.

Emanuel este un mare iubitor de literatura. Parerea lui despre concurentii acestei emisiuni este ca sunt destul de modesti din punct de vedere intelectual.

Emanuel se vede facand parte din tabloul final al acestei competitii, deoarece se considera un tip foarte sincer.

Isi doreste o sotie blanda, iubitoare, sincera si devreme acasa.

Ce parere aveti de concurentul Emanuel? Cu ce fata l-ati vedea potrivit?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

5 comentarii la “Emanuel (31 ani) din Targu Secuiesc – MPFM5

 1. violettt

  Fetele haideti sa salvam baiatul asta:)daca ar pricepe pustoaicele din emisiune ca nu au nevoie in viata de un ”smardoi” de care sunt multi pe acolo cu gura mare,ar putea sa vada cu alti ochi un baiat ca Emanuel.Eu votez sa ramana si sa plece martzafoaica imfumurata :))Va pup pe toate:***

  Reply
 2. stefania

  EMANUEL ESTI UN BAIAT MINUNAT SENSIBIL CU BUN SIMT EDUCAT TE VOM VOTA SA RAMAI IN COMPETITIE SI SIGUR VE-I GASI O FATA POTRIVITA .

  Reply
 3. Iana

  In acest concurs esti cel mai cu bun simt, adevarata iubire vine cind te astepti cel mai putin. Succes!!! Sigur o vei gasi, poate sta chiar linga tine acup.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *