Gina MPFM sezonul 3

Gina mpfm sezonul 3Gina are 24 de ani si este din Timisoara. A absolvit facultatea de stiinte economice din cadrul Universitatii de Vest. Este sincera, sensibila si putin timida. Gina cauta la MPFM 3 un partener romantic si intelegator.

Ce parere aveti despre concurenta Gina?
sursa: facebook.com

loading...
Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Gina MPFM sezonul 3

  1. Cristina

    Uneori, nu e vorba doar de voință,uneori oricât de mult ai vrea să fie altfel, nu îți stă în putință să poți schimba acel ceva.
    “Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face.”Sper ca ea sa reuseasca sa-si depaseasca propriile limite,ca dupa aceasta emisiune sa nu plece dezamagita,si sper ca viata sa-i dovedeasca ca se poate si altfel,pt ca intr-adevar a avut rabdare sa astepte binele si cred k nu mai e cazul k acesta sa o ocoleasca,implinirea pt ea clar ar veni odata cu implinirea pe plan sentimental cu sentimentul ca iubesti si esti iubit,dupa o lunga astepatare dupa nopti si nopti la rand in care visa la el,la ea la marea iubire,merita sa ii fie bine si asa cum meritam cu totii si ea merita sa cunoasca iubirea, si sper ca in cazul ei:”Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul conspira pentru indeplinirea visului tau.”.Multa bafta si succes!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *