Iata care sunt cele patru concurente noi Mireasa Pentru Fiul Meu 2016

cele patru concurente mpfm 5
Tatiana are 21 de ani, este in zodia taur si vine din Fetesti, Ialomita. Ii place sa deseneze, sa danseze, sa se plimbe cu rolele si sa picteze. Isi doreste sa locuiasca in camera mamelor. Acasa locuieste cu bunicii. Isi doreste un partener care sa o respecte, sa o inteleaga si sa fie totul pentru el. A avut doua relatii, dintre care una de patru ani.

Ii place de Alexandru, iar dintre fete crede ca s-ar intelege cel mai bine cu Emilia. Nu ii place Natasa. A terminat liceul si a lucrat ca baby-sister.

Alexandra are 19 ani, este nascuta in zodia scorpion si vine din Slatina. Se descrie ca fiind o fire glumeata si sincera. Are acasa numeroase medalii castigate la concursuri de dans modern. Cel mai mult ii place de Vladut, dar ii place si de Florin.

Dintre fete, o place pe Liliana si pe Emilia. A avut o relatie de cinci ani care s-a incheiat acum o luna.

Maria are 26 de ani si vine din Comuna Rosova, judetul Constanta. Se autocaracterizeaza ca fiind vorbareata, vesela, dezinvolta. Isi doreste ca viitorul iubit sa fie la fel de vorbaret, vesel, degajat si in primul rand sa o iubeasca.

A avut doua relatii dintre care una de un an si sase luni care s-a incheiat acum un an. Crede ca s-ar intelege cel mai bine cu Emilia pentru ca, la fel ca si ea, este directa si spune lucrurilor pe nume. Cu celelalte fete nu crede ca se va intelege pentru ca sunt foarte rele.

Nicoleta are 20 de ani, este in zodia gemeni, s-a nascut in Bucuresti si locuieste in Popesti-Leordeni. Este ambitioasa, directa si perseverenta. I-au atras atentia doi dintre baieti, dar nu a dorit sa spuna care sunt. A avut o relatie de 3 ani in urma careia a suferit. A absolvit Liceul de Metrologie „Traian Vuia”.

A tinut sa adauge ca nu ii place de Aurel.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *