Valentina (25 ani) din Baia Mare – MPFM5

valentina mpfm5Valentina are 25 de ani si este din Baia Mare. Se considera o tipa mai zapacita, cu simtul umorului dezvoltat. Spera sa-si gaseasca sufletul pereche, cu care sa faca pasul cel mare.

Valentina isi doreste un baiat de casa, iar mamei lui isi doreste sa-i castige increderea si sa-i demonstreze ca ea este ceea ce cauta baiatul ei.

Concurenta se descrie ca fiind genul “scurt si la obiect”.

Valentina isi doreste ca baiatul sa faca primul pas, deoarece isi doreste ca el sa o cucereasca. Ea si-ar dori un sot gospodar si iubitor.

Ce parere aveti de Valentina? Cu ce baiat o vedeti potrivita?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

5 comentarii la “Valentina (25 ani) din Baia Mare – MPFM5

 1. Prunescu Constantin Marius

  *Valentina este favorita nr.1 in acest sezon.
  *Esti ca luna de pe cer in asternutul stelelor futuriste,ce da extaz luminozitatilor nocturne,oglindeste o aura razanta a maretiei planetare,scoate in evidenta suprematia clipei a momentului oportun ce se remarca prin faptul implinit a-l inganarii intre zi si noapte,o agonie a extazului in vidul dimensiunilor universale ,unde se evidentiaza maretul soare,repartizeaza fotosinteza progresiv evolutiva a evolutiei ,ce se propaga prin preludiul aurorei boreale.

  Reply
 2. Prunescu Constantin Marius

  *TOTUL ESTE CEEACE SE VEDE DUPA CELE INVATATE SI AUZITE,DAR DRAGOSTEA ESTE CUNOSTINTA STATORNICIA DINTRE DOUA PERSOANE UNITE PENTRU ETERNITATE,INFAPTUIEA VIETII INSA-SI IN ACEST UNIVERS INFINIT FARA LIMITE,DORINTA DE-A TRAI.
  – TE IUBESC JUMATATEA MEA!!!
  – ORIUNDE-AI FII.
  – MULTUMESC!!!
  UN VOT DE LA MINE PENTRU TINE / VALENTINA /.

  Reply
 3. Prunescu Marius

  *Persoana ideala firii mele este acea faptura cu un caracter adecvat cerintelor mele ,de asa maniera in cat sa scoata in evidenta personalitatea ideologica a celui ales,dar mai presus de toate încrederea in sinea ta,de asa maniera incat sa scoata in evidenta perspectiva solutionarii celui ales,prin prisma celui in cauza.Eu unul ma consider o fire autoritara increzator idealurilor mele ,calm manierat ,modest si cu un optimism de invidiat mentalitatii mele.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *