Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 veti vedea cum intampina concurentii ziua de 1 martie. Tot astazi veti afla cum au incercat Florentina si Andrei sa se cunoasca mai bine, schimband impresii din cadrul competitiei. In partea a doua a emisiunii, de la ora 14:00, vor fi citite cele mai interesante mesaje postate pe pagina oficiala de facebook a emisiunii.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1.03.2013, ora 12:00 si ora 14:00:Intr-o discutie avuta cu Andrei, Florentina ii spunea acestuia ca se fereste sa danseze in casa de teama ca ceilalti sa nu interpreteze gesturile ei. In prima parte a emisiunii din aceasta dimineata ea a mai adaugat ca venirea lui Andrei in competitie este precum o presiune pentru ea.

Ea l-a atentionat pe acesta sa nu isi faca prea multe sperante in vederea unei eventuale relatii cu ea ci sa astepte sa se cunoasca mai bine. Tot astazi Florin i-a oferit Iulianei un trandafir insotit de un mesaj emotionant. Cu toate acestea ea a fost deranjata pentru ca Florin le acorda atentie si celorlalte fete, nu doar ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *