Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati ce planuri si-au facut Narcisa si Victor, cum a reusit sa se razbune Cornelia pe Dragos dupa ce acesta a stropit-o cu apa, ce neintelegeri au fost intre unele cupluri legate de programul de somn al fetelor, dar si ce alte neintelegeri au mai aparut intre fete.Incepand cu ora 14:00, Stefania va fi invitata in studio! Aflati cu ce impresii a ramas Stefania in urma participarii la aceasta emisiune, care au fost reactiile celorlalti concurenti dupa plecarea ei din casa, ce sfaturi le-a dat Stefania fetelor si baietilor, ce discutii au purtat Iuliana si Florin, dar si ce dispute s-au iscat in Casa Baietilor!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11.03.2013, ora 12:00 si 14:00:La intocmirea listei de cumparaturi fetele au avut o mica disputa. Cristina s-a suparat pe Lorena ca nu a fost de acord sa se traga la sorti fetele care vor merge la cumparaturi si din acest motiv a afirmat ca nu va mai merge niciodata pentru a lua cele necesare in casa.

Cristina: „Ma deranjeaza ca nu se mai respecta ordinea concurentelor ce trebuie sa mearga la cumparaturi.” Si soacra acesteia a fost suparata pentru ca nu i s-au adus anumite produse pe care le-a comandat.

Un alt subiect discutat in emisiunea de dimineata a fost cel legat de fetele care dorm atunci cand baietii vin in vizita in casa lor.

In partea a doua a emisiunii de azi, invitata in platou a fost concurenta care a parasit competitia la gala de sambata, Stefania. Ea a rugat-o pe Cristina sa nu o mai aduca in discutie pana cand nu va parasi si ea competitia si totodata a tinut sa precizeze faptul ca dintre toti ea ii lipseste cel mai mult: „Dintre toti, imi lipseste „sora” mea.

Desi Cristina a precizat ca doreste sa iasa din casa, soacra acestei nu doreste acelasi lucru, completand ca va ramane in casa atata timp cat publicul o va sustine.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *