Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati cum si-a luat Cornelia revansa dupa ce Dragos a stropit-o cu apa, ce faceau baietii in timp ce fetele si mamele se distrau in club, ce impresii au schimbat fetele dupa ce s-au intors din club, ce neintelegeri au aparut intre Alin si Andreea incat au fost la un pas de a se desparti, dar si ce planuri si-au facut Narcisa si Victor.Astazi, incepand cu ora 14:00, aflati ce a discutat Stefana cu Dragos despre Cornelia, ce disputa s-a iscat intre Dragos si Razvan, cu ce probleme se confrunta o parte dintre cupluri, dar si ce nemultumiri au avut fetele!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12.03.2013, ora 12:00 si 14:00:Dupa cearta care a avut loc ieri legat de ce persoane merg la cumparaturi, astazi 3 dintre cei alesi prin tragere la sorti au mers sa ia cele necesare. S-au mai dat cateva imagini in care Dragos si Cornelia se stropeau cu apa. Baietii au fost surprinsi vorbind despre modul in care vor petrece fetele ziua de 8 martie. Ei au sperat pana in ultima clipa ca vor petrece aceasta zi alaturi de cele pe care le iubesc.

Dupa aceasta zi si cele spune de mama lui in legatura cu ceea ce s-a intamplat in club, Dragos a spus ca increderea pe care o mai avea in fosta lui prietena este acum zero.

In partea a doua a emisiunii de astazi, s-a discutat despre un conflict aparut intre Razvan si Dragos. Primul i-a reprosat celui de al doilea ca a luat un aliment fara ca el sa ii permita acest lucru. Florin a intervenit si a afirmat ca daca el ar fi fost in locul lui Dragos, s-ar fi suparat pe Razvan.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *