Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati cum si-a luat Cornelia revansa dupa ce Dragos a stropit-o cu apa, ce faceau baietii in timp ce fetele si mamele se distrau in club, ce impresii au schimbat fetele dupa ce s-au intors din club, ce neintelegeri au aparut intre Alin si Andreea incat au fost la un pas de a se desparti, dar si ce planuri si-au facut Narcisa si Victor.Astazi, incepand cu ora 14:00, aflati ce a discutat Stefana cu Dragos despre Cornelia, ce disputa s-a iscat intre Dragos si Razvan, cu ce probleme se confrunta o parte dintre cupluri, dar si ce nemultumiri au avut fetele!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12.03.2013, ora 12:00 si 14:00:Dupa cearta care a avut loc ieri legat de ce persoane merg la cumparaturi, astazi 3 dintre cei alesi prin tragere la sorti au mers sa ia cele necesare. S-au mai dat cateva imagini in care Dragos si Cornelia se stropeau cu apa. Baietii au fost surprinsi vorbind despre modul in care vor petrece fetele ziua de 8 martie. Ei au sperat pana in ultima clipa ca vor petrece aceasta zi alaturi de cele pe care le iubesc.

Dupa aceasta zi si cele spune de mama lui in legatura cu ceea ce s-a intamplat in club, Dragos a spus ca increderea pe care o mai avea in fosta lui prietena este acum zero.

In partea a doua a emisiunii de astazi, s-a discutat despre un conflict aparut intre Razvan si Dragos. Primul i-a reprosat celui de al doilea ca a luat un aliment fara ca el sa ii permita acest lucru. Florin a intervenit si a afirmat ca daca el ar fi fost in locul lui Dragos, s-ar fi suparat pe Razvan.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

15 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 martie

 1. mihai

  Incercarea de a explica episodul dansului cu fanul [urechiat de iubita] in club, a fost precum „pixelul albastru” si viteza pumnului a „celui mai votat dintre pamanteni”. S-a vazut clar ca dansatoarea dornica de senzatii, stiind ca este si pe „sticla”, a facut pasul spre fanul dornic de „mediatizare” trecand prin fata Vanesei. A observat ca operatorul era in acel moment „focusat pe materialul incendiar” si nu a ratat ocazia sa-i demonstreze „cocalarului”, ca are priza la barbati. Gestul in sine nu este ceva iesit din comun sau spectaculos intr-un club, dar miza a fost sa-i arate „pustnicului cu vise erotice” ce pierde daca o paraseste. Se astepta ca oricum sa fie „raportata” de soacra dar a vrut si proba video. Reactia infantila a lui Dragos este pe masura intelectului si ar trebui sa fie un semn de alarma pentru orice fata „zdravana la cap” ce fel de om este, deoarece in cazul lui nu mai este vorba de gelozie si este previzibil un comportament la fel de violent precum limbajul din momentele in care este contrazis in gandirea limitata de IQ. La fel ca si Florin, acest om nu cred ca are ce cauta intr-un show televizat si cu audienta mare, deoarece comportamentul si limbajul lor a fost sub limita bunului simt in multe cazuri, iar majoritatea situatiilor tensionate din casa au fost generate de acestia. Dar conform dictonului „de gustibus non discutandum” si aceste doua personaje au sustinatorii lor chiar daca exemlul comportamental este negativ. Ca si concluzie consider ca nu a fost nimic deplasat in manifestarea Corneliei in club, doar explicatiile au fost „trase de par”.
  Emisiunea in ansamblu nu a relevat nimic nou iar materialele cu Alin&Andreea sunt penibil regizate.

  Reply
  1. maria-alexia

   Ai toata admiratia mea pentri spiritul tau de obeservatie- imi plac cometariile tale.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *