Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, le vom cunoaste mai bine pe cele patru fete care au intrat in competitie la Gala Saptamanii si vom descoperi care au fost primele impresii ale concurentilor despre noile venite.Incepand cu ora 14:00, aflati ce nemultumiri a avut Cristina la adresa uneia dintre cele patru fete ce au intrat, sambata, in competitie, ce asteptari au Stefania si Florentina legate de concurs, cum au fost intampinate noile concurente, ce dezvaluiri a facut Maricel imediat dupa interventia de la Gala, dar si ce au avut de spus Lorena si Stefania despre Maricel dupa fuga acestuia din competitie!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18.02.2013, ora 11:50 si 14:00:In emisiunea de dimineata s-a vorbit mai mult cu noile fete pentru ca toata lumea sa le cunoasca. Vanessa s-a despartit de fostul iubit din cauza diferentei de varsta dintre ei si este pregatita pentru a-si gasi un nou baiat si a forma un cuplu cu acesta.

La gala, Iuliana a primit cele mai multe puncte din partea baietilor si a putut astfel sa isi aleaga patul atat pentru ea cat si pentru celelalte fete.

Florin a spus ca incepand de astazi va incerca sa isi puna calitatile in valoare.

Pasiunile Narcisei sunt scrisul, pictura, lectura si dansul. Steliana sustine ca familia ei ar dori ca ea si Razvan sa se casatoreasca.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *