Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, le vom cunoaste mai bine pe cele patru fete care au intrat in competitie la Gala Saptamanii si vom descoperi care au fost primele impresii ale concurentilor despre noile venite.Incepand cu ora 14:00, aflati ce nemultumiri a avut Cristina la adresa uneia dintre cele patru fete ce au intrat, sambata, in competitie, ce asteptari au Stefania si Florentina legate de concurs, cum au fost intampinate noile concurente, ce dezvaluiri a facut Maricel imediat dupa interventia de la Gala, dar si ce au avut de spus Lorena si Stefania despre Maricel dupa fuga acestuia din competitie!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18.02.2013, ora 11:50 si 14:00:In emisiunea de dimineata s-a vorbit mai mult cu noile fete pentru ca toata lumea sa le cunoasca. Vanessa s-a despartit de fostul iubit din cauza diferentei de varsta dintre ei si este pregatita pentru a-si gasi un nou baiat si a forma un cuplu cu acesta.

La gala, Iuliana a primit cele mai multe puncte din partea baietilor si a putut astfel sa isi aleaga patul atat pentru ea cat si pentru celelalte fete.

Florin a spus ca incepand de astazi va incerca sa isi puna calitatile in valoare.

Pasiunile Narcisei sunt scrisul, pictura, lectura si dansul. Steliana sustine ca familia ei ar dori ca ea si Razvan sa se casatoreasca.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

43 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie

 1. NANA M

  http://www.youtube.com/watch?v=xZVdmulXxKQ FLORI , am gasit =KAOMA-BANTU ! Sa traiesti DARO -dijeita noastra ! Am catat si am gasit-o din prima , mi-am facut si inviorarea ! Jale era pana nu descopeream , am idei putine dar fixe ! Ma obseda ca o cunosteam dar nu gaseam solutia , MIHAI dormea , ca el sigur m-ar fi ajutat ! FLORI – tu ne-ai starnit si bine ai facut , ne-ai dat de lucru , sa ne mai desprindem de minunata emisiune! Acum ma chinui cu ,,masina mea de comunicat,, sa reusesc sa trimit mesajul , incerc pana se duce ……

  Reply
 2. Miriam

  IOANA_____nu am instalat noua scula,IT-istul este ff ocupat,poate azi,poate maine;ELA_____am vrut sa iti raspund textual la tot ce mi-ai spus ,o voi face!pup..ZORRO_____acum realizez ca nu ti-am multumit pentru buchetul de trandafiri dar am o retinere in ati mai raspunde uneori ,daca ma intrebi de ce ?nu stiu;IOANA_____tu vezi ce vad si eu la Suleyman,ghici ce vreau sa zic,sa verific daca gusturile noastre sunt la fel in materie de barbati!hi hi hi pup!

  Reply
 3. Nicicum

  Wauu da ce s-a ingrasat Cristina :)))!!..si nici parul nu si-l mai face frumos!
  Noile concurente sunt frumoase toate..ramane sa le si cunoastem, pana atunci prefer sa fiu mai rezervata 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *