Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, veti afla ce neintelegeri au mai aparut intre taberele formate in competitie? Care sunt nemultumirile si intentiile lui Dragos in privinta lui Razvan? Care au fost reactiile concurentilor inainte si dupa nominalizarile facute la Gala?Astazi, de la ora 14:00, aflati in ce relatii mai sunt Cornelia si Dragos, ce eveniment important a avut loc in casa cu putin timp inainte de Gala Saptamanii, ce suspiciuni a avut Cristina in privinta lui Cosmin si a uneia dintre cele patru fete, recent, intrate in competitie, ce observatii i-au facut Elena si Steliana lui Razvan, dar si de ce s-a suparat Alin pe Andreea.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:In emisiunea de dimineata concurentii au fost foarte bucurosi pentru ca astazi fiind marti le-au venit produsele. Au fost probleme iar cu galagia facuta de anumite fete. Acestea s-au acuzat reciproc ca fac galagie in timp ce unele dorm. Lorena a fost fata vizata. Ea s-a scuzat afirmand ca nu a facut nici un zgomot in timp ce alte persoane dormeau. In timp ce unele au facut galagie alte fete au vorbit fara lavaliera. Dragos si Florin au avut si ei un schimb dur de replici in timpul unui joc de monopoli.

In emisiunea de dupa-amiaza au fost iar discutii intre Alin si Cristina. Alin a spus ca de mult timp el si prietena lui au fost subiect de discutie pentru cuplul Cristinei. Mama lui a replicat si a spus ca Stefania si Maria mai sunt de partea lor in rest toata lumea ii ataca.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *