Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati cat de mult isi doresc Stefania si Florentina sa ii intalneasca pe noii concurenti, ce impresii au schimbat Maria si Elena despre anumite fete, ce surpriza le-au pregatit noile venite mamelor, dar si cum a decurs vizita celor patru fete in Casa Baietilor.Astazi, de la ora 14:00, aflati ce conflict a izbucnit intre Steliana si Florin si care au fost urmarile acestei dispute, ce au avut de spus noile concurente despre Steliana, ce reprosuri i-a facut Steliana lui Razvan, dar si care au fost nemultumirile lui Alin la adresa Andreei si a Corneliei!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20.02.2013, ora 11:50:La inceputul emisiunii de dimineata, cele doua fete singure din competitie care nu au format un cuplu, au pregatit un moment prin care i-a rugat pe telespectatori sa le tina in casa pentru a ii cunoaste pe noii baieti care vor intra. Maria si Elena au considerat ca Florin si Razvan le-au acordat prea multa atentie fetelor din competitie, iar acestea nu ii apreciaza. Ele au mai spus ca unele fete se dau bine atat pe langa ele cat si pentru baieti pentru ca au anumite interese. Bunicii ii este frica pentru ca nepotul sau sa nu fie dezamagit din nou de una din fetele nou intrate in casa.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20.02.2013, ora 14:00:In emisiunea de dupa-amiaza s-au dat cateva imagini in care Florina a avut anumite conflicte cu Steliana concurenta intrata la ultima gala saptamanala. Razvan le-a reprosat anumitor baieti ca nu au facut curatenie inainte de vizita celor patru fete in casa lor. Steliana a afirmat ca este foarte dezamagita de atitudinea lui Razvan fata de ea. Ea nu a fost multumita nici de comportamentul lui Florin pe parcursul competitiei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *