Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati ce neintelegeri au mai fost intre Alin, Andreea si Emilia, pe care dintre noile concurente place Florin, dar si la ce activitati au ales mamele sa participe. De la ora 14:00, aflati care sunt planurile de viitor ale Cristinei si ale Stefaniei? Ce reprosuri i-a facut Cosmin Cristinei? Ce neintelegeri au aparut intre concurenti legate de cumparaturi? Ce impresii s-au schimbat despre noile concurente?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:Intre fete a pornit o cearta legata de la faptul ca cele noi au spus ca vor sa cunoasca pe baietii care vor intra in casa, iar cele care erau deja s-au suparat. Desi Stefania si Iuliana sunt din acelasi oras conflictul tocmai intre ele a izbucnit. Florin incearca sa o curteze pe aceasta, iar in emisiunea de dimineata a incercat sa o tempereze. Totusi ea a continuat si a adaugat ca multe din fete au ceva personal cu noile concurente nu doar cu ea.

Cele doua cupluri formate in acest moment si-au facut reciproc reprosuri din cauza nominalizarilor.

S-au dat cateva imagini in care Cristina era deranjata de modul in care a abordat-o iubitul ei dupa incheierea emisiunii. Celelalte concurente au incurajat-o pe aceasta. Tot conflictul a aparut din cauza ca el i-a facut reprosuri pentru ca manca in pauzele de publicitate si a fost surprinsa in direct.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *