Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati ce nemultumiri a avut Alin in privinta relatiei cu Andreea, de ce s-a suparat Alin pe Cornelia, ce suspiciuni are Cornelia, dar si care sunt temerile lui Dragos!Incepand cu ora 14:00, aflati ce impresii s-au schimbat despre cele patru fete intrate recent in competitie, ce secrete ascund concurentele, din ce motive s-a suparat Stefania pe Lorena, ce a avut de spus Maria despre tachinarile dintre Lorena si Florin, dar si care au fost nemultumirile Elenei la adresa lui Dragos.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:Cornelia a fost impreuna cu iubitul acasa la familia ei. Dragos a parut putin suparat in urma acestei vizite desi el a fost primit asa cum trebuie de catre socrii.Alin a fost si el suparat pe prietena lui din cauza faptului ca aceasta a preferat sa o ajute pe Cornelia in loc sa stea mai mult timp cu el. El le-a spus sa nu mai vorbeasca fara lavaliera. Ea la randul ei a adaugat ca Alin ar trebui sa stea mai mult in preajma lui Dragos ci nu sa se izoleze.

In emisiunea de dupa-amiaza s-a mai discutat despre faptul ca fetele au fost surprinse discutand codificat si ascunzandu-se de obiectivul camerelor de filmat.
Lorena: „Am vrut sa o atentionez pe una dintre noile venite ca o fata din casa nu e asa cum pare.Am vrut sa ii atentionez pe Florin sau Razvan sa aiba grija in privinta uneia dintre noile venite.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *