Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, ii vom cunoaste mai bine pe noii concurenti: Victor, Andrei si George! De asemenea, vom afla si care au fost primele impresii ale fetelor si ale baietilor inainte si dupa intalnirea cu acestia!Incepand cu ora 14:00, aflati cum au fost intampinati noii concurenti, ce discutii au purtat Florentina si Andrei, ce impresii au schimbat Narcisa si Victor, care au fost temerile lui Dragos inainte de a vizita familia Corneliei, dar si ce a avut de spus familia Corneliei despre acuzatiile ce i-au fost aduse acesteia!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25.02.2013, ora 11:50 si 14:00:In prima parte a emisiunii de astazi au fost discutii in legatura cu baietii noi care au intrat in competitie. Acestia au spus mai multe despre ei. Tot azi Lorena a sarbatorit ziua de nastere. Doi dintre cei doi baieti care au intrat la gala au spus ca au intrat pentru o fata bruneta cu parul lung. Dupa descrierea facuta de acestia fata pe care ei o plac pare a fi Lorena. S-au mai dat cateva imagini de dinainte de gala in care ceilalti faceau presupuneri legate de evenimentele care vor avea loc dupa intrarea noilor concurenti.

Florentina le-a intrebat pe fete care sunt impresiile lor despre Andrei. Si Narcisa a fost interesata pe cine place Victor, unul din baietii noi.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *