Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, veti afla ce divergente au fost intre Cornelia si Dragos zilele trecute? Ce au discutat Maricel si Lorena intr-una din pauzele de publicitate de la Gala? Ce impresii au schimbat Lorena si George? Ce reprosuri si-au facut Andreea si Alin?Un conflict in familie s-a soldat cu lovituri de papuc! Cine sunt protagonistii? I-a reprosat iubitului ca ii fug ochii dupa alte fete! Acces de gelozie sau purul adevar? Atacuri virulente intre “gloante” si “veterane”! Care sa fie miza? Urmeaza subiecte surprinzatoare. Astazi, de la 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27.02.2013, ora 11:50 si 14:00:Cosmin si Cristina au decis sa ia o pauza in relatia pe care ei o au. Cornelia a parut si ea destul de suparata pe iubitul ei. Ea a afirmat ca acesta trecea printr-o perioada grea doar atunci cand ei erau impreuna. Odata cu sarbatorirea zilei de nastere a Lorenei, George i-a dat semne acesteia ca pentru ea a intrat in casa, oferindu-i cadouri.

In emisiunea de dupa-amiaza acesta a recunoscut ca ea este fata pentru care a intrat in casa MPFM. Andreea i-a reprosat soacrei sale ca intervine in problemele pe care ea le are cu fiul acesteia. Cornelia a spus ca l-a surprins pe Dragos tragand cu ochiul in vestiarul fetelor.

Cornelia: „Dragos facea pe suparatul cu mine, iar cu altele radea!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *