Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati cum au petrecut concurentii de Dragobete, ce se intampla intre Narcisa si Victor, ce i-a reprosat Iuliana lui Florin, dar si ce glume isi fac Steliana si Dragos unul altuia.Astazi, de la ora 14:00, aflati ce si-au reprosat Cornelia si Dragos, care sunt suspiciunile lui Dragos in privinta Corneliei, cum au sarbatorit cuplurile de Dragobete, dar si ce a determinat-o pe Cristina sa puna punct relatiei cu Cosmin!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:Aseara, mamele au participat la o activitate, fara fete si baieti insa la venire, acestea au avut parte de o surpriza. Concurentii au celebrat sarbatoarea romaneasca a iubitrii „Dragobetele”.

S-au dat cateva imagini de acum cateva zile in care Narcisa dorea sa afle mai multe despre fata pe care Victor o place. Aceasta s-a suparat pe el ca nu a vrut sa recunoasca pentru ce fata a intrat in casa. Dupa ce a format un cuplu cu Victor, Narcisa si-ar dori de la acesta sa comunice mai mult si sa nu se mai eschiveze de la anumite intrebari.

Dupa ce Florin a afirmat ca o place pe Iuliana, bunica lui a spus ca poate va fi amagit din nou.

In emisiunea de dupa-amiaza, s-au dat cateva imagini in care Steliana spunea ca ii place caracterul lui Dragos. Steliana: „Daca nu i-ar fi pasat Corneliei de Dragos, ea nu ar fi suferit atat de mult.”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *