Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 veti afla ce s-a intamplat intre Iuliana si Florin? Cum ii intampina fetele pe baieti atunci cand vin in vizita la ele? Ce farse au facut Alin si Dragos in timp ce ceilalti concurenti dormeau? Ce „surpriza” i a pregatit Dragos Corneliei si care a fost reactia acesteia?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7.03.2013, ora 12:00 si 14:00:S-au dat imagini in care anumite mame vorbeau despre faptul ca fetele nu se trezeau desi au fost anuntate ca vor veni baietii in vizita. Baietii i-au facut pedichiura lui Victor in timp ce acesta dormea. Pentru ca a fost udat de Cornelia, Dragos a incercat sa se razbune… folosind un lighean cu apa. El a spus ca nici nu se mai saluta cu prietena lui.

Iuliana: „Florin vrea ca toata lumea sa faca dupa cum doreste el. Imi cere sa nu discut cu Razvan, insa si el vorbeste adesea cu Vanessa.”
Florin: „Razvan stia ca imi place de Stefania si s-a apropiat de ea. Asa vrea sa faca si cu Iuliana.”
Atat Florentina cat si Stefania l-au criticat pe Razvan pentru ca acesta e inconsecvent in privinta alegerii unei partenere.

Tot in emisiunea de dupa-amiza, Steliana a spus ca au disparut sentimentele pe care ea le avea in urma cu cateva zile pentru Andrei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

17 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 martie

 1. Miriam

  IOANA_______nu pot insiruii toate numele aici,sigur uit pe cineva,dar fiind ziua noastra va spun ca va IUBESC pe toate!Eu rar o spun dar acum fiind o zi speciala trebuie sa stiti!Inainte de a pleca la chef,toata clasa sa fie in cutea scolii;Intolite dupa ultima fita,cu ceva trascau in geanta ,fara ceaiuri azi,cu dulcele se descurca Ioana;Maria-Alexia,daca mai ai vinisor ar fi minunat;ZORRO ___ cred ca face”‘ treispe-paispe”‘ ca nu este cu noi;May are liber de la imparatie,poate ne aduce si ea si Zorro cate o amintire de pe unde au hoinarit;Geria____de la o vreme cam tragi ghiulul,ai pile la sefa,dar nu trebuie sa profiti,mie imi trebuie minute bune sa te caut zilnic,DECI baga-ti mintile in cap,nu vezi cata treaba ne da”tableztica”‘LA MULTI ANI !IONY______pupa pe mami tau din partea mea!D Angelica clasa mpfm va asteapta la intrunire,inchideti ochii si nu ne certati ca avem toate coronite pe cap,e ultima fita;

  Reply
 2. NICOLAE

  -Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor – desi ei se plang , dar numai pentru ca asa s-au obisnuit
  -Pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra,
  -Pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete,
  -Pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi,
  -Pentru ca…… desi este greu cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate,
  -Pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea…
  -Pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aducem noi , barbatii,….. un omagiu de recunostinta , pentru tot ceea ce reprezentati
  …..-oOOo- La multi ani ! -oOOo- Mamelor , sotiilor , prietenelor , iubitelor…..noastre.

  Reply
  1. crina

   Multumim d-le Nicolae.>>Frumoase urari>>
   Imi place primul aliniat>>>>
   Va doresc multa sanatate dvs.
   si >>jumatatii>> dvs.

   Reply
 3. Dara

  Crina ,cit adevar in ce spui tu ,,La multi ani!,,…Enigmo …,,Tu esti primavara mea ,,cu A .Amdreescu …

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *