Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 veti afla ce s-a intamplat intre Iuliana si Florin? Cum ii intampina fetele pe baieti atunci cand vin in vizita la ele? Ce farse au facut Alin si Dragos in timp ce ceilalti concurenti dormeau? Ce „surpriza” i a pregatit Dragos Corneliei si care a fost reactia acesteia?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7.03.2013, ora 12:00 si 14:00:S-au dat imagini in care anumite mame vorbeau despre faptul ca fetele nu se trezeau desi au fost anuntate ca vor veni baietii in vizita. Baietii i-au facut pedichiura lui Victor in timp ce acesta dormea. Pentru ca a fost udat de Cornelia, Dragos a incercat sa se razbune… folosind un lighean cu apa. El a spus ca nici nu se mai saluta cu prietena lui.

Iuliana: „Florin vrea ca toata lumea sa faca dupa cum doreste el. Imi cere sa nu discut cu Razvan, insa si el vorbeste adesea cu Vanessa.”
Florin: „Razvan stia ca imi place de Stefania si s-a apropiat de ea. Asa vrea sa faca si cu Iuliana.”
Atat Florentina cat si Stefania l-au criticat pe Razvan pentru ca acesta e inconsecvent in privinta alegerii unei partenere.

Tot in emisiunea de dupa-amiza, Steliana a spus ca au disparut sentimentele pe care ea le avea in urma cu cateva zile pentru Andrei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *