Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 din 15 septembrie 2014

Descoperiti care sunt primele conflicte ce tulbura linistea concurentilor, astazi, de la ora 12:00, in direct din Casa Baietilor. Deoarece a fost desemnata mireasa saptamanii Raluca, a fost sambata in vizita in casa baietilor. Catalin a discutat cu baietii despre cine ii place din fetele de la Mireasa pentru fiul meuCristiana a afirmat ca are lavaliera fostului concurent Andrei, iar Cristiana o are pe a iubitei lui Andrei si crede ca asta e un semn. Atat Catalin cat si mama acestuia, doamna Ecaterina o plac pe Cristiana.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Un bilet misterios a fost trimis in casa Mpfm; oare cui ii era destinat. In bilet era scris un mesaj: “Tu mi-ai dat un trandafir, iti daruiesc si eu unu. As vrea sa ne cunoastem sa vedem daca putem in continuare sa ne daruim mai multi. Te pup!

Alexandru este de parere ca biletul a fost scris de Ionela pentru el, pentru ca a primit de la aceasta un mic trandafir.

Danut a discutat cu Nicolae despre fostele lui relatii. Acesta a marturisit ca a avut o relatie cu fata cuminte si regreta ca nu a foscut pasul cel mare cu ea. Intrebat daca acum fata respectiva l-ar vedea la televizor si ar intra in competitie ar incerca sa formeze un cuplu cu ea, Danut a afirmat ca asta nu se va intampla niciodata si ca totul este de domeniul trecutului. El doreste ca fata pe care doreste sa o intalneasca la Mireasa pentru fiul meu sa nu fie pe interes.

Dupa ce a fost in casa baietilor, Raluca a afirmat ca doreste sa ii cunoasca mai bine pe toti. Ea a afirmat despre Lucian ca are o fire foarte calda. Dintre toate fetele alese de mame Andreea a fost singura nealeasa de baietii pentru a o cunoaste mai bine. Aceasta regreta ca baiatul despre care ea afirmase ca i-a atras atentia nu a ales-o sa se intalneaca cu ea.

Fiorii dragostei starniti de o floare daruita la intrarea in casa Mireasa pentru fiul meu.

Fetele si baieitii au cominicat prin intermediul cantecelor.

Valentina suspecteaza ca Andreea nu a lasat trecutul in urma. Oare a intrat ea in casa mpfm cu inima deschisa?

Chiar daca a pus ochii pe cativa baieti, Andreea se simte respinsa de baieti. Bunica Maria i-a recomandat-o pe Andreea lui Teodor, dar ei i-au placut alti baieti. Acest lucru a deranjat-o foarte mult pe Maria.

Au fost fetele geloase pe succesul Valentinei in randul baietilor de la Mireasa pentru fiul meu. Mamele au fost nemultumite ca prea multi baieti au dorit sa afle ce se afla in spatele mastii Valentinei

Andreea isi doreste sa plece din competitia Mpfm! Oare care este motivul?

In toiul noptii, cand mamele dormeau, fetele au dat o mica petrecere. In casa a fost un mic conflict intre generatii. Doaman Nagie a incercat sa o consoleze pe Elena. Se pare ca vechiul conflict dintre fete s-a incheiat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *