Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 din 16 septembrie 2014

Astazi ne vedem de la ora 11:45, intr-o noua editie a „Mireasa pentru fiul meu”. Va asteapta evenimente neprevazute, ce vor pune intr-o noua lumina relatiile dintre concurenti. Fiti alaturi de noi de la ora 14:00 pentru noi subiecte incendiare si evenimente inedite din Casa Fetelor si nu numai. In emisiunea de azi baietii le vor cunoaste fara masti pe cele 4 fete alese de mame. Baietii au vorbit despre Valentina, au afirmat ca este frumoasa dar nu trebuie sa se pripeasca. Bataie mare pe Valentina, oare catre care din cei noua baieti care au ales-o vor merge privirile ei. Baietii regreta ca nu au ales-o si pe Andreea si cred ca ea s-a simtit foarte prost.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 septembrie 2014, ora 11:45 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Se pare ca Elly si Cristiana se lupta pentru inima lui Catalin. Acesta din urma sustine ca pentru el, Cristiana este pe primul loc.

Ionela i-a trimis o bratara lui Alexandru prin intermediul Valentinei. Dupa ce mastile au cazut Alexandru a afirmat ca daca ar avea ocazia sa aleaga dinou, el ar opta pentru Andreea.Oare vor forma un cuplu Roxana si Stefan la Mireasa pentru fiul meu?

Roxana nu stie ce sa creada, cei doi s-au intalnit doar odata, poate lui Stefan o sa ii placa si alta fata. Acesta insa sustine ca i s-a pus pata pe Roxana si nu mai vrea sa cunoasca alta fata. Alexandru vrea sa iasa la o intalnire cu Andreea. Mihail a placut-o de la inceput pe Carmen si nu exclude ideea de a forma un cuplu cu ea.

Dupa ce Ionela i-a trimis mai multe atentii lui Alexandru, acesta a dorit sa iasa la intalnire cu Andreea. Si Danut s-a aratat interesat de o intalnire cu Andreea. Ionela nu s-a suparat pe Andreea si ii se pare normal ceea ce intamplat.

Mamele au dat startul cursei nurorilor. Fetele gospodine sunt la mare cautare in casa Mpfm. Baietii fara mame sunt de parere ca ceilalti baieti sunt in avantaj pentru ca mamele vorbesc cu fetele despre ei. Flavius nu este de acceasi parere si sustine ca degeaba ii spune mama de el daca atunci cand e fata in fata cu fata e mai prost ca un pui de magar.

Fetele de la Mireasa pentru fiul meu sunt deranjate de exprimarea Ionelei. Neintelegerile dintre Roxana, Madalina si Ionela se accentueaza. Andreea criticate de fete pentru ca i-a spus Ionelei ce vorbesc Roxana si Madalina despre ea. Cristian vrea sa faca un gest frumos pentru Valentina, insa se pare ca aceasta nu prea este interesata de el.

Dupa ce s-a intors de la intalnire, Cristiana s-a interesat daca biletul a ajuns unde trebuia. Elena a trimis si ea o mica atentie pentru Lucian.
In cadrul emisiunii de azi de la Mireasa pentru fiul meu aflam si primele impresii dupa intalnirea dintre Stefan si Roxana

Oare s-au adeverit previziunile bunicii Maria. Teodor a ales-o pe Valentina. Este posibil ca Teodor si Cristiana sa se fi cunoscut inainte Mireasa pentru fiul meu

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *