Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 din 17 septembrie 2014

emisiunea din 17 septembrie 2014Descoperiti cum a decurs vizita Ralucai in Casa Baietilor. Ce baieti au simtit fiori la venirea ei in Casa lor? Pe cine a pus Raluca ochii? Aflati raspunsurile, dar si multe alte dezvaluiri incitante astazi, de la ora 12:00. Dimineata am descoperit pe cine a pus ochii Raluca, dar acum mergem in Casa Fetelor. Pe cine a cucerit Lucian, ce fata i-a atras privirile? Aflati astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In urma voturilor telespectatorilor, Raluca a fost aleasa prima mireasa a saptamanii, iar ea renuntat la 5000 de lei pentru a merge in casa baietilor si ai cunoaste mai bine. Inaintea aflarii rezultatelor, Valentina era de parere ca Roxana va fi aleasa pe primul loc. Flavius este de parere ca fiecare va fi pe primul loc la un moment dat, sa nu se grabeasca, e loc pentru toti. Stefan este in continuare hotarat sa o cucereasca pe Roxana in timp ce Cristian a afirmat ca nu il mai intereseaza Valentina deoarece aceasta nu s-a arata interesata decat de Daniel.

La intalnirea cu baietii, Raluca le-a sucit mintile acetora. Alexandru a vorbit cu Lucian despre ea si spunea ca ar admira-o de dimineata pana seara. Flavius a fost insa cel care a discutat cel mai mult cu Raluca. Celelate fete de Mireasa pentru fiul meu au fost convinse ca baietii o sa o placa foarte mult pe Raluca pentru ca arata foarte bine si e frumoasa, iar pana cand ele vor aveam posibilitatea sa ii cunoasca pe baieti, acestia vor aveam deje pe cineva in minte.

Flavius ne-a marturisit ca vrea sa o cunoasca doar pe Raluca, in timp ce aceasta a afrimat ca a pus ochii pe Flavius. Oare acesta o sa fie primul cuplu de la Mireasa pentru fiul meu?
Si lui Danut i-a placut de Raluca, dar se pare ca ea nu a avut ochi decat pentru un singur baiat.

Andreeail asteapta pe Alexandru, doar oare catre cine se indreapta gandurile sale. Cristiana ne-a marturisit ca pentru ea Catalin este prima baiatul cu care ar dori sa incerce sa formeze un cuplu, insa asteapta sa il cunoasca fata in fata. Se pare ca Elena este fata care i-a atras atentia lui Lucian. Aceasta a fost si una din alegerile doamnei Nagie.

Elena a spus ca il place pe Lucian, dar doreste sa ii cunoasca pe toti baietii mai intai. Andreea a primit prin intermediul lui Lucian o bratara de la Alexandru, insa acesta nu a trimis nimic pentru Ionela, fata care s-a aratat foarte interesata de el inca de la intrarea in competitia Mireasa pentru fiul meu.

Luciana fost mesager intre casa baietilor si a mamelor. Elena si Lucian au discutat despre vechile relatii si despre cum se inteleg cu celelate persoane din casa Mireasa pentru fiul meu. Aceata la monopolizat pe Lucian, privirile ei tinandu-le la distanta pe celelalte fete.

Elena este de parere ca in ziua de azi fetele sunt doar un accesoriu pentru baieti si a ajuns la concluzia ca este un magnet pentru dobitoci.

Roxana s-a temut ca Stefan nu mai doreste sa formeze un cuplu cu ea. Ea ne-a marturist ca vrea sa il cunoasca mai bine inainte de a decide daca vrea sa formeze un cuplu el. In casa fetelor de la Mireasa pentru fiul meu s-a iscat un mic conflict din cauza rochiilor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *