Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 din 18 septembrie 2014

emisiunea mpfm din 18 septembrie 2014Care au fost reactiile Simonei dupa dezvaluirile facute de Elena? Primele rivalitati ies la iveala. Cine pe cine nu suporta, cine cu cine se „inteapa”? Aflati astazi, de la ora 12:00. Au aparut primele idile in Casa „Mireasa pentru fiul meu”? Descoperiti raspunsul la aceasta intrebare, dar si alte subiecte incitante astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Noi conflicte in casa mpfm. declaratiile Simonei au deranjat-o Elena. Dupa dezvaluirile Elenei la adresa Simonei, concurentii au avut diferite reactii. Simona este victima colaterala a unui conflict dintre Elena si o alta fata. Elena a marturisit ca in casa Mireasa pentru fiul meu exista o persoana care ii este antipatica, dar nu vrea sa spuna cine este. Doamna Maria a spus : „Sunt toate stiti cum, in fata vin si rad cu tine, iar in spate de critica, rusine din partea lor.” Ea este de parere ca trebuie sa fie sincere ca si asa o sa se afle, ele fiind filmate mereu.

Simona si Elena sustin ca au ingropat securea razboiului, dar oare mai exista resentimente intre ele? Simona i-a spus Elenei ca nu intelege de ce sustine ca este sincera, dar cand trebuie sa spuna adevarul, nu o face.

Elena chiar si-a cerut scuze pentru cele intamplate, sa speram ca pana la urma vor trece peste acest incident.

Andreea a afirmat ca ea nu v-a pleca singura singura de la Mireasa pentru fiul meu, toti arata bine, toti sunt pe placul meu, dar nu va uita faptul ca nici un baiat nu a ales-o. Ionela a incercat sa o incurajeze pe Andreea.

Dupa ce l-a inceput Ionela a incercat sa il cucereaca pe Alexandru, acum aeasta sutine ca acest subiect este incheiat pentru ea. Doamana Maria este de parere ca Ionela s-a grabit sa trimita acele biletele catre un baiat pe care nici nu il cunoscuse inca.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *