Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 din 19 septembrie 2014

emisiunea mpfm din 19.09.2014Astazi ne vedem cu 15 minute mai devreme, de la 11:45, cu noi subiecte si dezvaluiri incitante din culisele Casei „Mireasa pentru fiul meu”. Se anunta primele cupluri, dar deja au aparut primii nori de furtuna, iar gelozia si invidia fac victime. Descoperiti cine pe cine trebuia sa aleaga, cine se simte dat la o parte si multe alte subiecte incitante, astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2014, ora 11:45 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Baietii au discutat despre viata lor inainte de a veni la mpfm. Se pare ca Marian este concurentul care a avut parte in viata de cele mai grele incercari. Totusi acesta nu vrea sa se planga si spune ca si-a trait viata din plin. El este de parere ca fetele nu mai sunt ca atunci cand era el tanar, iar acum isi doreste sa aseasca fata cea mai cuminte. Teodor si Marian, lipsiti de un exemplul unei familii stabile, doresc sa isi cladeasca un camin solid.

Danut a fost parasit de iubita pentru ca nu se simtea pregatit sa devina tata. Acesta a marturisit ca a fost inviat la varsta de trei ani de zile si regreta ca parintii lui naturali nu au incercat nici macar sa il caute.

Dorind sa arate ca sunt pregatiti sa faca pasul cel mare la Mireasa pentru fiul meu, baietii au facut curat in casa. Insa curatenia nu tine mult daca nu toti o sa aiba grija.
Baietii sunt de parere ca fetele s-au grabit in alegerea baietilor, fiindu-le frica sa nu ramana singure in casa mpfm.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *