Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 din 22 septembrie 2014

emisiunea mpfm din 22 septembrie 2014Unele fete s-au hotarat, dar altele vor sa mai astepte inainte de a alege baiatul potrivit. Descoperiti astazi, de la 11:45, cauzele indeciziei fetelor, dar si prin problemele cu care se confrunta baietii in alegerea celor pe care vor sa le cunoasca mai bine.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 septembrie 2014, ora 11:45 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Sambata, Ionela si Teodor au anuntat formarea primului cuplu din competitia Mireasa pentru fiul meu. Celelalete fete s-au oprit si ele asupra unor baieti dar mai asteapta pentru a lua decizia finala de a forma cuplu.

Mai multe fete au adus niste critici la adresa Andreei si considera ca aceasta nu este pregatita de casatorie. In acelasi timp Andreea ne-a marturisit ca nu a jignit-o nimeni in viata ei, atat cat a facut-o Roxana la mpfm.
Alexandru a afirmat ca mastile nu le avantajeaza deloc pe fete si ca fara masca toate fetele sunt frumoase. El este de parere ca daca nu avea masca Andreea era aleasa de cel putin 3 baieti. Aceasta spune ca daca ar fi razbunatoarea, in cazul in care ar fi sa aleaga dintre Danut si Alexandru pentru a merge la intalnire, ar putea sa il aleaga pe Danut.

Madalina i-a explicat Andreei ca si in cazul in care merge la intalnire cu Alexandru, nu inseamna ca vor si forma un cuplu la Mireasa pentru fiul meu.

Elena este acum 100% sigura ca Lucian este baiatul cu care si-ar dori sa formeze un cuplu la mpfm. Daca relatia cu Lucian nu ar fi mers, oare aceasta ar fi incercat sa il cunoasca mai bine pe Danut, el fiind a doua ei alegere?

Baietii i-au luat apararea Roxanei si l-au mustrat pe Danut pentru comentariile facute de acesta la adresa ei. Fetele au recunocut ca toate deranjate de astfel de comentarii.

In cadrul emisiunii de azi vom vedea cum au decis mamele sa aleaga cele 4 fete care urmau sa se intalneasca cu baietii. Dintre toate, doamna Gheorghita a fost cea mai categorica si a sustinut ca acum trebuie sa aleaga alte fete decat cele de saptamana trecuta pentru a avea toate posibilitatea sa cunoasca cat de cat baietii de la Mireasa pentru fiul meu.

Dupa finala saptamanii mpfm, Elly a ramas singura fata care nu a mers in casa baietilor, Madalina fiind aleasa de Elena ,mireasa saptamanii, sa mearga in vizita la baieti. Se pare ca dezinteresul acesteia este cauza faptului ca mamele nu au votat-o.

Elena a ocilat intre Lucian, „baiatul mamei” si Marian „barbatul care a trecut prin multe”. Ca sa fie sigura ca Lucian o place asa cum este, Elena s-a in fata lui cu bune si cu rele.

Se pare ca mamele sunt ingrijorate ca parintii concurentelor de la mpfm nu vor fi de acord cu alegerile fiicelor. Din vorba in vorba s-a ajuns iarasi la Andreea. Elena spune ca daca incearci sa o inveti ceva, are impresia ca te dai la ea, iar Roxana este de parere ca Andreea ar trebui sa invete de la fetele mai mari din casa Mireasa pentru fiul meu. In apararea ei Andreea ne-a marturisit ca este o persoana retrasa si ca in timpul scolii avea o singura persoana care ii era mai apropiata.

Doamna Ecaterina a dezvaluit mamelor povestea tumultoasa de dragoste dintre fiul ei si fosta lui iubita. Cristian este dezamagit de refuzul Valentinei de a forma un cuplu cu ea si crede ca fetele nu il vor mai vedea bine acum, dupa declaratiile de dragote facute la adresa Valentinei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *