Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 octombrie 2012, de la ora 11:50

Daca urmariti emisiunea de astazi, de la ora 11:50, aflati ce impresii au schimbat Lorena, Cornelia si Lorena despre baietii din competitie, ce au discutat Cristina si Stefania despre baietii care le curteaza, ce porecle si-au atribuit fetele, dar si ce dezbateri au fost pe tema: relatia dintre soacra si nora! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01.10.2012, de la ora 11:50: In emisiunea din aceasta dimineata Cornelia a spus ca dinainte de a-l vedea pe Dragos simtea ca va forma un cuplu cu el, deoarece acesta are acel ceva care o atrage.
Lorena, Cornelia si Madalina au precizat ca ele vor ramane prietene chiar daca Maricel si George au un conflict si Lorena cu Maricel ar putea forma un cuplu in competitie. Inainte de a forma un cuplu cu Cosmin, Cristina a afirmat ca se temea ca va ajunge sa se indragosteasca de el, iar acesta se va orienta catre o alta fata.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

5 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 octombrie 2012, de la ora 11:50

 1. Miriam

  Nu stiu daca Mihai al nostru a dat sms dar nu conteaza,daca mai trebuie sa spun a ‘enspea oara ca totul acolo este facut de pshio. care umbla rau la coarda noastra sensibila.De aceea a spus vaida vizavii de sms ca nu e chiar asa fetele „e destepte „stiu sa „vorbeste” tocmi in ideea de a revenii cu un sms si multi altii sa dezaprobe ce a afirmat ea;Intentionat ne arata materiale cu comportamentul execrabil a celor trei ca lumea cu bun simt sa le critice si asa strang banutii pe sms -uri ;asta o sa vedem de acum incolo,adica pe astea o sa le vedem mult si bine,e normal ca celelalte sa vrea sa plece,nimeni nu le intreaba de sanatate,mai tipa cioara aia la ele din cand in cand ;acum se vicimizeaza si maine iar vedem cum plang ele si toate trebuie sa le mangaie,mi-e scarba!vaida…daca nu schimbai tactica si ne mai aratati ororile celor trei pitipoance ve -ti pierde pe mana voastra;

  Reply
  1. mihai d.

   Buna seara ,
   Nu sunt eu semnatarul acelui mesaj , dar sincer pot sa spun ca parerea despre „TRIO” , este impartasita de majoritatea celor care urmaresc show-ul si analizeaza logic comportamentul in societate , fara favorizarea nici unui concurent.
   Singurul criteriu de la care nu pot sa fac exceptie , a fost bunul simt al concurentilor , deoarece este cea mai importanta calitate umana.
   De aceea am si hotarat sa nu mai irosesc timpul de a comenta ineptiile si mitocania unor concurenti.
   Prefer sa analizez comportamentul celor care au statutul de om , prin inteligenta si nu prin pozitia bipeda.
   Am mai incercat in sezonul trecut sa intru telefonic in direct dar cred ca staff-ul are un „senzor” de protectie impotriva „analizei obiective a comportamentului uman in conditii de stres si izolare”

   Reply
 2. Miriam

  Acum madalina arata chiar ca o >cioara vopsita<cuplati-o repede si pe aia mica si v-ati atins scopul,nimeni nu va mai elimina;Cum se dau ele pe langa mama s sa nu fie eliminate !

  Reply
 3. otilia/magda

  Miriam,ai dreptate,Mirela intentionat le imbarliga,sa se certe,sa curga sms-urile!Numai show,nu e! E barfa in toata regula! Fataaaa,super comentariile tale!

  Reply
 4. irina

  Ai dreptate cind vad pe Madalina mai ales cind nu stie sa raspunda cind intreaba Mirela se uita da ochii peste cap ,imi vine sa inchid televizorul dar cind mai si urla ,nu e vopsita nu e aranjata e din calea afara ,saracu George.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *