Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 aprilie 2013

Astazi, de la ora 12:00, aflati ce conflict a izbucnit intre Dragos si Razvan, ce neintelegeri au fost intre Steliana si anumiti concurenti, ce nemultumiri au avut Dragos si Cornelia unul la adresa celuilalt, dar si ce si-au mai reprosat Cristina si Cosmin!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 aprilie 2013, ora 12:00 si 14:00:In prima parte a emisiunii de astazi s-a dat o discutie purtata intre Cornelia si Steliana, in care cea dintai ii explica de ce nu ia in calcul o eventuala impacare cu Dragos. Steliana a considerat ca cearta care a avut loc intre cei doi a dat satisfactie celorlalti concurenti din casa. Florentina s-a simtit vizata de afirmatiile acesteia.

Neintelegeri au aparut si in cuplul Alin – Andreea. Alin a decis sa isi exprime nemultumirile pe care le are la adresa celorlalti concurenti. Andreea l-a surprins pe iubitul ei in timp ce se harjonea cu Vanessa.

Concurentii s-au impartit in doua tabere si au facut farse. Farsa cea mai buna va putea fi votata de catre telespectatori pe pagina oficiala de facebook.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *