Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 aprilie 2014

Ce farse au pregatit concurentii pentru 1 aprilie? Ce discutii au mai fost in cupluri si nu numai, dar si cum petrecut acestia in weekend veti afla urmarind emisiunea de azi de la ora 12:00. O serie de intamplari absolut imprevizibile au zguduit din temelii Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti ce anume i-a bulversat atat de tare pe unii dintre concurenti, dar si din ce motive se clatina prietenia unora dintre acestia, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.Fiecare zi este altfel pentru concurenti, iar acest lucru este dovedit de imaginile de mai sus. Daca pana acum, se jucau, se harjoneau sau pur si simplu se certau, acum Raymond si Constantina au avut parte de un moment inedit. Concurentul a decis sa-si schimbe culoarea ochilor, iar iubita lui l-a ajutat. I-a pus lentile de contact. Liniste si pace in Casa? Niciodata. Indiferent de moment, concurentii gasesc intotdeauna motive de discutii in contradictoriu. Chiar inainte de Gala saptamanii, Georgiana si Laura au avut o cearta aprinsa. Motivul? Faptul ca fata nu a recunoscut ca a folosit un vas de bucatarie si, in plus, nici macar nu a vrut sa-l spele.

Zilele trecute, in Casa Baietilor a plutit tensiunea. Doi dintre baieti au avut o discutie in contradictoriu de la un joc de carti. Au vrut sa se relaxeze jucand carti, insa Laur si Andrei au sfarsit certandu-se si reprosandu-si numeroase lucruri dure. Saptamana aceasta nu a debutat prea bine pentru Alin, care a avut o rabufnire nervoasa chiar in timpul emisiunii, cand era in direct. Concurentul a fost deranjat de faptul ca sustinatorii Oanei i-au criticat mama, motiv pentru care a criticat atitudinea fetei, dar si pe a lui Viorel. El sustine ca si mama acestuia a fost injurata pe internet, iar acesta nu a avut nicio reactie. Ba mai mult, Alin sustine ca Viorel este ipocrit si nu dezvaluie ceea ce simte.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *