Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 august 2012, de la ora 12:10

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 01.08.2012, de la ora 12:10:
Urmariti emisiunea de astazi, de la ora 12:10 si aflati cum a decurs activitatea concurentilor in statiunea Mamaia, ce neintelegeri au fost intre Dragos si Alexandra, dar si ce disputa s-a iscat intre Alexandra, Dragos si Adrian!

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Ce parere aveti despre Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 01 august 2012, de la ora 12:10 ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

20 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 august 2012, de la ora 12:10

 1. liliana

  oare voi credeti cind spuneti ca numai adrian este de vina sa fim seriosi eu zic sa tineti cu adevarul dece nu se vad materiale cu cuplurile ca se iubesc cu adevarat cum sustin ei si noi nu vedem alceva decit ca il vorbesc pe adrian inseamna ca este foarte important odata ce nu lasi un om in pace si aproape toate materialele il birfesc cite materiale ati vazut cu adrian si mama lui sa discute despre ei ei singuri il provoaca ma mir ca altul ar fi cedat la atitea luni de stres sa fie toata lumea in potriva ta si a mamei pt asta au tot respectul din partea mea alexandra dece ia tras atentia lui dragos ca este si constienta ca toate au iesit de la ei acuma toata lumea se victimizeaza cu plinsete

  Reply
 2. Lara

  Nu inteleg cum pot fi asa de lipsiti de coloana vertebrala cei din haita.Toata viata lor din casa se invarte in jurul lui Adrian. Pai ei sunt multi ,pot foarte usor sa-l ignore, de ce nu o fac? Ei pornesc discutiile si tot ei se victimizeaza, plang,ameninta .Au mentalitate de turma.

  Reply
 3. cristina

  SA PLECE DRAGOS SI SA TRAIASCA FERICIT CU ALEXANDRA PANA LA ADANCI BATRANETI.DACA NU VREA SA PLECE,ATUNCI SA-SI VADA DE VIATA LUI,SA NU MAI PRONUNTE NUMELE LUI ADRIAN SI SA-L LASE IN PACE.DACA ADRIAN SPUNEA CUVINTE ATAT DE URATE CUM A SPUS ACEST TATUAT,ERA DE MULT SANCTIONAT DAR IN CAZUL LUI DRAGOS NIMIC NU SE APLICA.UNDE E SI CE FACE COMISIA DE DECIZIE,DE CE II PERMITE ACESTUI INDIVID NUMIT DRAGOS SA AMENINTE PT. CA I-A SPUS LUI ADRIAN CA O SA-L ASTEPTE AFARA BAIETI DE CARTIER.ASTA E AMENINTARE GRAVA.

  Reply
 4. dara

  ALEX nu a suportat NIMIC ,in incercarea ei disperata de a-i apara pe manelisti a intrat intr-un joc murdar ,si-a aratat adevarata fata …MITA BLINDA ZGIRIE RAU …

  Reply
 5. Lia

  Eu cred ca Dragos daca ar fi fost afara,si Alex i-ar fi zis la fel sa taca si ar fi ridicat tonul,nu ar fi intrebat-o doar cu cine crede ca vorbeste,ci iar fi aratat si cum se vorbeste cu o persoana importanta ca el.Daca Alex. v-a continua cu Dragos,v-a avea mult de suferit.Gabriela si Dragos nu suporta genul acesta de oameni,asa ca Alex.,culti,ci din contra.II v-a iesi pe nas educatia primita.Poate acum,Dragos o admira,dar mai tarziu se va simti inferior Alex.,si atunci va avea de suferit.Este tipul de om care nu va suporta sa fie catalogat inferior femeii,si doar pentru ca este asa cum este,fara sa aiba vreo vina,doar s-o vada suferind,o v-a injosi in fel si chip.Ce cauta Alexandra,v-a gasi,si atunci poate isi v-a da seama ce fel de om este Adrian.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *