Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 august 2014

Astazi, de la ora 11:10, aflati cum afecteaza apropierea Marii FInale interactiunile din cupluri, dar si ce vizitatori surpriza au sosit in Casa. Ce sfaturi au primit luni cei care au fost la cumparaturi? Oana isi doreste cu ardoare sa se casatoreasca in Marea Finala.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Raymond si Constantina nu impartasesc aceleasi dorinte. Raymond reuseste cu greu sa se abtina de la fumat.Cristina este nemultumita pentru ca Andrei nu apreciaza eforturile pe care ea le depune in bucatarie. Laur a spus ca nu este sigur daca se va casatori cu Oana in Marea Finala. Laur simte ca Oana isi doreste sa se desparta de el.

Un corb si un pui de vrabie au poposit pentru putin timp in Casa Mireasa pentru fiul meu. Andrei si Cristina au vorbit despre relatia lor. Cristina a dorit sa afle aspecte din trecutul lui Andrei, insa nu a aflat nimic. Andrei este de parere ca iubita lui isi va pune familia pe primul loc in detrimentul relatiei lor. Laur isi doreste sa se casatoreasca, iar Oana nu, deoarece nu vrea ca el sa se simta presat pentru a face acest pas. Concurentii sunt constienti ca vor regreta multe dupa plecarea din competitie. Laur are pofta de clatite, dar Oana nu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *