Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati daca s-a intors Cornelia in bratele lui Dragos si daca Lorena i-a mai dat o sansa lui Maricel?Alin si Andreea sunt nemultumiti de relatia lor! „Razboiul” dintre Cornelia si Dragos continua cu un nou episod! A fost Lorena agresata fizic de catre fostul iubit? Descoperiti astazi, de la 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:Cornelia a trecut prin momente grele iar Dragos a consolat-o. In ultimele zile acesta spune ca nu mai sunt atat de apropiati dupa ce s-au despartit. Ea spune despre el ca a fost prea indiferent dupa despartire.Motivul despartii celor doi se pare a fi lipsa de incredere.

Lorena i-a reprosat lui Maricel ca nici Cornelia nu s-ar fi impacat cu el daca ar fi fost in locul ei.

Madalina ar dori sa intre mai multi baieti in casa, special pentru ea pentru ca in acest fel si-ar gasi si ea jumatatea. S-au dat cateva imagini in emisiunea de dupa-amiza in care concurentii si-au imaginat cum ar fi fost daca fetele veneau insotite de propriile mame si baietii ar fi intrat in casa cu tatiilor. Mamele si-ar dori ca noile concurente sa intre impreuna cu tatii. Printre cele mai nerabdatoare dintre acestea este d-na Elena.
Intr-o discutie avuta cu fiul ei, doamna Stefana ii spunea acestuia ca se teme sa stea de vorba cu nora ei pentru a nu inrautatii situatia dintre cei doi.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *