Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 iulie 2014

Descoperiti cum au reactionat concurentii dupa ce au aflat cine va merge in vacanta dar si ce cupluri sunt afectate de disputele dintre iubiti, astazi, de la ora 12:00. Incepand cu ora 14:00 aflam cum au comentat concurentii intrarea lui Viorel in cursa de eliminare?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. De ceva timp, pasiunea dintre Oana si Laur s-a cam stins, iar cei doi isi fac din ce in ce mai multe reprosuri. Laur se indoieste tot mai mult de sentimentele Oanei fata de el. La Finala Saptamanii trecute, Alin le-a impartasit un secret lui Andrei si lui Raymond. Alin a avut multe regrete, dar si multe sperante de la aceasta competitie. Alin este convins de faptul ca daca ajunge pana pe 2 august, sigur va ramane si pana in Marea Finala. Cele doua cupluri castigatoare (Raymond-Constantina si Laura-Viorel) si-au facut deja planuri pentru vacanta de la Bodrum, Turcia. Ceilalti concurenti au regretat pierderea vacantei.

Cu putin timp inainte de Finala Saptamanii trecute, Constantina si-a rugat sustinatorii sa-l voteze pe Viorel. Inainte de a afla decizia telespectatorilor, Viorel se temea ca va parasi competitia. Oana si Laur au fost suparati pe faptul ca sustinatorii lor nu l-au votat indeajuns pe Viorel, pentru a parasi competitia. Duminica, Grigore si Viorel s-au trezit cu chef de curatenie. Viorel a avut anumite nemultumiri cu privire la comportamentul Laurei.

Oana si-a adus aminte cum se comporta Andrei la inceputul competitiei. Pe parcursul zilei de duminica, Laur a avut mai multe nemultumiri cu privire la Oana. Fosta sustinatoare, Eva P. a amenintat ca va deschide cutia pandorei in cazul Oanei, daca va fi nevoie. Laur nu crede ca Oana se va schimba. Grigore, personaj pitoresc al casei Mireasa pentru fiul meu, prin glume si poezii mentine veselia printre concurenti.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *