Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 mai 2014

De 1 mai muncitoresc, toti petrec si se „iubesc”! Descoperiti cum au petrecut Mariana si Grigore aniversarea a 7 luni de relatie, dar si ce au avut sa isi reproseze Oana si Viorel si din ce motive, astazi, de la ora 11:00! Petrecerea cu ocazia zilei de 1 mai continua in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti ce surprize ii asteapta pe concurenti, ce sfaturi au primit Corina si Florina in Studioul Radio si de la cine, si care a fost sursa ultimului conflict iscat intre Oana si Viorel, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Reactiile lui Viorel, la scurt timp dupa dezvaluirile pe care le-a facut Laur, la Finala Saptamanii trecute! Tot ce vreti sa stiti despre trioul Oana-Viorel-Laur. Tatal lui Raymond sustine ca strategia lui Andrei este de a intra in conflict cu ceilalti concurenti si de a-i provoca. La sfarsitul saptamanii trecute, concurentii au avut ocazia de a vedea si testa masina ce a fost pusa in concurs la inceputul sezonului, insa la scurt timp au aparut tensiunile. In timp ce Oana s-a aratat increzatoare in sansele sale de a castiga automobilul, Alin si-a exprimat dorinta ca masina sa fie vanduta, iar valoarea acesteia sa fie impartita intre castigatori.

De cealalta parte, Viorel a fost extrem de ironic la adresa Oanei, care era entuziasmata de sansele ca ea sa obtina acest premiu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *