Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, vineri 1 noiembrie, ora 12:00, aflam ce fata sustine Gabi ca ar incerca sa se apropie de el? Ce parere are acesta despre celelalte cupluri? Ce a discutat Diana cu Robert? De ce nu isi mai doreste o relatie cu el? Incepand cu ora 14:00, aflam ce a avut Gabi de spus despre fosta lui partenera, ce sfaturi a primit Alin din partea anumitor fete, dar si ce a avut de spus Laurentiu despre acesta.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Baietii, neincrezatori in fete: “Ar iesi o serparaie” Barbatii din casa “Mireasa pentru fiul meu” nu au incredere in concurente, motiv pentru care ar dori sa le testeze printr-o iesire in club. Dupa ce zilele trecute s-au “dantuit”, acestia se tem ca, in cazul in care ar iesi in oras, fetele ar fi atrase de alti barbati. “Sa vezi ce serparaie iese. Atunci isi vor arata adevaratul caracter!”, spune George, care nu are incredere nici macar in partenera lui, Edit. De cealalta parte, fetele sustin ca, in cazul in care baietii ar fi abordati, ar ceda.

Raymond si Constantina : O relatie de lunga durata, cu impliniri si pasiune. S-au cunoscut pentru prima data in casa “Mireasa pentru fiul meu” si s-au placut din prima clipa. Raymond si Constantina au mari sanse sa traiasca o poveste de dragoste frumoasa, de lunga durata. Desi uneori se cearta, cei doi par sa aiba astrele de partea lor. Ea, un scorpion patimas, el, un capricorn hotarat. Un semn de apa, altul de pamant. Cei doi ar putea sa se inteleaga foarte bine in plan amoros, deoarece exista o atractie irezistibila intre ei. Mai mult decat atat, semnele de apa si pamant se inteleg foarte bine in pat, deoarece se contopesc. Capricornul este senzual si romantic, in timp ce scorpionul este pasional, dar ofera stabilitate, deoarece isi doreste o relatie serioasa si este foarte fidel, odata ce s-a implicat afectiv. Asadar, astrele sunt de partea celor doi. Mai ramane de vazut si cum vor face fata provocarilor.
sursa: a1.ro
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *