Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 septembrie 2014

De la 12:00 vedem cum si-au petrecut finalistii sfarsitul de saptamana, cine cu cine a plecat acasa, ce prietenii s-au legat sau ce relatii s-au rupt! Finalistii sezonului 3 Mireasa pentru fiul meu, impreuna cu ultimii eliminati, Laur si Grigore, dar si Gina au fost invitatii emisiunii prezentate de Adrian Nartea si Alina Darmon Dumitru. Majoritatea concurentilor regreta timpul petrecut in competitia matrimoniala, dar niciunul nu regreta faptul ca aici si-a intalnit jumatatea. Concurentii se simt mai bine in libertate si nu ar mai vrea sa treaca printr-o experienta asemanatoare. Adrian Nartea si Alina Darmon Dumitru vor fi gazdele emisiunii timp de o saptamana, mai precis pana vineri.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Finalistii Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3 si-au exprimat primele reactii dupa Marea Finala. Ultima repetitie pentru dansul mirilor a starnit ample dispute intre cupluri. In emisiunea de astazi a fost discutat si motivul despartirii dintre Alin si Gina. Concurenta a recunoscut ca Alin a luat decizia de a se desparti, iar faptul ca ea s-ar fi aruncat in bratele lui la hotel nu este adevarat. Cu toate acestea, Gina nu regreta faptul ca a incercat sa aiba o relatie cu Alin, chiar daca nu s-a putut. Laur si Oana sunt inca impreuna si au chiar planuri de viitor, cu toate acestea Laur a declarat in emisiunea de astazi: „Am dormit cu Oana in paturi separate!” Fiecare finalist si-ar exprimat regretele cu care pleaca din competitiei.

Constantina regreta faptul ca a incercat sa faca dreptate in competitie si trebuia sa fie mai retrasa. Mariana regreta si ea ca a fost prea sensibila si ca a plans prea mult in aceasta competitie. Grigore insa a spus ca nu are niciun regret. Andrei: „Eu am un cocktail de regrete!” In acelasi timp Andrei, considera ca prin aceasta competitie s-a nascut a doua oara. Mariana: „Sunt fericita alaturi de Grigore!” Andrei si Cristina nu mai tin legatura cu Laur si Oana, la fel cum nici Gina nu mai tine legatura cu Oana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *