Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie 2013

In emisiunea de azi, marti 10 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam cum s-a distrat Echipa Albastra la karting? Care au fost reactiile Oanei in urma vizitei tatalui ei? Care au fost reactiile Dianei si Cristinei dupa ce au ascultat discutia pe care au purtat-o Laurentiu si Robert? În această seară începe o nouă gală „Mireasă pentru fiul meu”, de la 20:30, la Antena 1. Şi pentru prima oară în istoria competiţiei s-a decis ca porţile casei să fie deschise. Ceea ce înseamnă că oricine doreşte să plece acasă o va putea face. În schimb, concurenţii care vor rămâne în competiţie au şansa să câştige premii excepţionale.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie 2013, ora 12:00, 14:00 si Gala de la 20:30 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Astfel, în această seară, începe o cursă teribilă, la finalul căreia pe concurenţi îi aşteaptă o miză uriaşă: o maşină nou-nouţă, gata de drum. Provocările vor fi dure, iar lupta se anunţă a fi una acerbă.

Ca în fiecare seară de marţi, pe concurenţii rămaşi în casa „Mireasă pentru fiul meu” îi aşteaptă o gală plină de aventură, din care nu vor lipsi jocurile şi provocările de tot felul. Printre probele cu care Mirela îi va întâmpina în această seară se numără împodobirea „bradului”, un brad atipic, care îi va surprinde, cu siguranţă, pe concurenţi.

Andreea, Edit, Ioana si Diana au parasit competitia !!!
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *