Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie

Urmariti Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, 10 decembrie 2012, incepand cu ora 11:50, pentru a afla ce discutii au purtat fetele dupa acordarea punctajelor pentru Mama si Mireasa Anului 2012?Ce reprosuri i-a facut Emilia Cristinei?Incepand cu ora 14:00, aflati ce a avut de spus George despre anumiti concurenti inainte de a parasi competitia, ce a discutat acesta cu cei din casa, ce reprosuri i-a facut Florentina lui Virgil, ce disputa s-a iscat intre fete, dar si ce nemultumiri a avut Andreea la adresa celorlalti.


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10.12.2012, ora 11:50:Cristina s-a temut ca soacra sa nu ii va acorda punctaj in Gala. Fetele au avut diverse discutii legate de punctele pe care le-au primit de la mame si de la baieti. Desi Cristina i-a preparat un sandwich lui Cosmin cu putin timp ca acesta sa plece in Casa Baietilor, mama lui i-a reprosat ca trebuia ca sandwich-ul sa arate si frumos. Fetele se pare ca nu cred in dorinta Cristinei de a parasi competitia.Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10.12.2012, ora 14:00:Desi pareau ca formeaza cel mai sudat cuplu, Alin si Andreea, ea a afirmat ca ar dori ca iubitul sau sa ii acorde mai mult spatiu.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

30 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie

  1. Miriam

    SMARTY_____Drum bun in calatoria ta spre tarile calde,zbor usor….brrr,frica-mi este de avion!Iti voi simti lipsa! „LA MULTI ANI „din partea mea ,sa ne reantalnim cu bine!

    Reply
  2. Miriam

    D-na Angelica______imi pare rau ca o sa veniti mult mai rar,inca de la inceput v-am simtit ca de data asta eram in aceeasi barca,mi-asi fi dorit sa fiti alaturi de „finii”mei,cred ca am adeziunea d-voastra tacita! Cel putin in ce il priveste pe Cosmin//?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *