Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 februarie 2012, de la ora 14:00

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 10 februarie 2012, de la ora 14:00, aflati ce dispute s-au iscat intre fete inainte de a merge la cumparaturi, ce nemultumiri au avut Andreea si Edina la adresa celorlalti concurenti, ce reprosuri i-au facut Dragos si Maria Gabrielei, dar si ce discutii au avut Diana si Gabriela despre Aurelia si Adrian.
In emisiunea de la ora 14:00, Catalin a spus ca nu va forma un cuplu cu nici o fata in aceasta competitie. El s-a aratat deranjat de faptul ca Andrada, fata pe care a placut-o, a spus ca nu il vede ca pe o persoana sensibila si romantica.
Aurelia a sustinut ca doreste sa mearga la cumparaturi saptamana aceasta, deoarece are o presimtire ca in finala mireasa pentru fiul meu de maine, 11 februarie 2012, va fi eliminata. Celelalte fete sustin ca Aurelia nu s-a integrat in colectivitate, ca nu cunoaste bine regulile casei, nu este atenta la ceea ce se intampla in jurul ei.


Dupa discutia dintre doamna Maria si doamna Gabriela, Dragos a atentionat-o pe mama lui sa nu o mai aduca in discutie pe Edina, deoarece se interpreateaza ca le-ar parea lor rau daca Edina ar forma un cuplu cu altcineva.
De ce credeti ca Adrian si Catalin nu au format un cuplu in aceasta competitie?
Din cauza unor probleme nu s-a putut pune toata emisiunea.
[youtube]KgMGtgKam8I[/youtube]
[youtube]9Ljl7WaGnBs[/youtube]
[youtube]z-dg0B8ZJyw[/youtube]
[youtube]KnjVmtvBb2E[/youtube]

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *