Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2014

Zarurile au fost aruncate! Un nou concurent se alatura celor actuali! In curand, Casa Mireasa pentru fiul meu va avea un locatar in plus. Despre cine este vorba? Aflati astazi, de la ora 12:00! O parte dintre noii concurenti au pasit deja in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Cum s-a acomodat primul nou locatar al Casei, care au fost primele impresii ale concurentilor despre noii competitori, dar si ce conflicte au aparut recent, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Desi le-a daruit tuturor turta dulce in semn de impacare, Maria continua cu certurile din Casa. De aceasta data, este suparata pe Marianita. Bunica lui Laurentiu a fost deranjata de faptul ca Marianita a mancat ceea ce gateste Daniela, iar, in semn de protest, a decis sa nu-i mai prepare nimic fetei.

Grigore si Mariana au avut o noua discutie dupa ce au vorbit la telefon cu familia lui. In timp ce una dintre surori le-a spus ca ii sustin, cealalta a marturisit ca a fost deranjata de faptul ca sustinatorii ei l-au votat pe Grigore sa plece din concurs. De asemenea, aceasta a fost dezamagita si a spus ca asteapta sa le cunoasca mai bine in afara competitiei. Desi este o fire calma si niciodata nu a avut discutii in contradictoriu, Grigore, afectat de conflictele din Casa, a fost la un pas sa se ia la bataie cu Laurentiu. In urma unui schimb de replici cu Marianita, Grigore s-a impins-o putin pe fata, iar iubitul fetei a reactionat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *