Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iulie 2013

Astazi, de la ora 12:00, aflati cine a suparat-o pe Andreea, din ce motive l-a mustrat Elena pe Razvan, ce a avut de spus Lorena despre acuzatiile care i-au fost aduse, dar si ce discutii au purtat Cornelia si Andreea in urma neintelegerilor cu Lorena! Incepand cu ora 14:00, aflati cu ce probleme s-au mai confruntat Cornelia si Dragos, ce reactii au mai aparut in urma acuzatiilor aduse Lorenei la Gala, ce impresii au schimbat concurentii in urma nominalizarilor, dar si ce nemultumiri a avut Andreea in privinta lui Alin!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iulie 2013, ora 12:00 si 14:00:
Mpfm din 10 iulie 2013, ora 12:00
Mpfm din 10 iulie 2013, ora 14:00

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

30 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iulie 2013

 1. decembrie

  Charles Xavier scrie”DE CE este mai bine la PUSCARIE decat in casa MPFM : poti primi vizite de la rude, ai acces la TV, poti vorbi fara sa fii tras la raspundere, nu te mai interpreteza nimeni, nu esti filmat 24/7 si nici nu esti live 24/7 pe net, poti sa te joci orice joc vrei fara ca sa vina supraveghetorul sa ti-l confiste, poti primi alimente, poti sa iesi mai devreme de termen, poti sa iesi din puscarie mergand sa muncesti, nu te certi intr-una, nimeni nu se victimizeaza, nu este un prezentator care sa te traga la raspundere pe fiecare zi, ai un buget mai mare, poti incalca regg=ula 25 in anumite conditii, ai dreptul la un avocat care sa iti i-a apararea si multe altele!”

  Reply
 2. pupic,mm

  refuzam sa intelegem dece, d-na Emilia are comportament de mahalagioaica ?ca mama ar trebui sa tina ochii-n pamant de rusinea, rusinea o are la usa

  Reply
 3. pupic,mm

  In competitia asta nu se penalizeaza MINCIUNA ? trecem asa acuzand lorena toata casa dar cu minciuna de viol cum ramane…

  Reply
 4. ela

  Ne intrebam mereu pana cand sunt lasati cei de afara sa acuze fara dovezi clare, sa calomnieze persoane pe „as azie dezvaluiri” ale unor ciudosi, stiti pana cand ?!
  pana va exista un proces de calomnie pe rol sau o reclamatie beton la CNA… desi CNA-ul nu sanctioneaza persoane, el poate sanctiona postul si emisiunea in cauza.

  Reply
 5. Zorro

  D.M.___buna ziua. Ce bine ca dai materialele.Sa-si mai aduca aminte toata lumea ce caractere avem noi in fata noastra.Si mai au pretentii de inalta societate !!!!Iata ca „”dansatoarea la bara”” si „”sarantoaca”” le-a devenit sluga (ca Silvia) celor doua plus d.LUMINITA care vor sa invarta toata casa pe degete.Sa nu uitam aceste scene si sa ne ferim de asemenea oameni cu mai multe fete ca Ianus.Ar trebui intrebata urgent CORNELIA ce mesaj a adus de afara FLORIN si ce continea biletul pus in felicitare de catre ANDREEA…….DECI astea sunt persoanele SINCERE, CORECTE,care NU MINT si NU PROVOACA din casa??? O,Dumnezeule Mare la ce ma uit !!!!! Multumim D.M.Sarut mana

  Reply
  1. ela

   In „toata lumea”intra /se include ….. si doamna cea mai pretuita dintre doamne ?!
   Intrebare este…….retorica, adica fara raspuns 😆 ca sa n-avem vorbe de prisos.

   Reply
 6. Zorro

  DARA___buna ziua.Eu inca sunt imbracat cu tricoul albastru dar dupa atitudinea ostila a d.ELENA fata de RAZVAN tare mi-e teama ca din ambitie si singuratate sa nu se lipeasca de acesti realisti.Nu il inteleg de ce nu sta cuminte langa COSMIN si CRISTINA, sa-si pastreze bunul simt si demnitatea fara sa se manjeasca virg.cu acesti indivizi care nu-si mai incap in piele de atata „”onoare””.Inca mai sper sa indure atitud.neutra ( e greu in asa focar) cat timp mai sta in casa ptca nu cred ca va ajunge in finala.Sa vedem ce noutati ne mai aduce ziua de sambata si sa se mai termine si ed.aceasta cu atatea pers.greu de suportat.Sarut mana.

  Reply
  1. Zorro

   DANA B.__buna ziua.Iar m-am amuzat cu coment.tau despre vasnicul flacau MARICELU.Poate vine la finala de samb.cu alte „”noutati””care le va face pe cele doua onorabile „”duamne”” sa planga si iar tb.sa luam lamaie pana ni se sterpezesc (sau strepezesc ??) dintii.
   IOANA____te astept sa vii…..odihnita, vesela si cu forte noi……….GERIA_____ce faci ? NANA, tu esti activa, imi place ca-ti faci lectiile constiincios.DECEMBRIE imi plac coment.tale.sa vedem ce facem cu RAZVANUL nostru cam lovit de mama vitrega dar si de ghinionul ca nu si-a gasit si el o fatuca.Sper ca nu va migra ca FLORENTINA……….
   MARIA-ALEXIA____te-am vazut, te-am citit si m-am bucurat ca ai trecut prin clasa chiar daca mai rar.Eu seara de seara chiar daca sunt topit de obos.abia astept postasul sa-mi aduca vesti de la voi .Sper sa ne vedem cu totii sambata.Pana atunci salutari la toata lumea si sanatate.

   Reply
 7. D.M.

  Ieri a spus Dragos ca duminica, 07-iulie cand se intorceau acasa de la inscrieri din caravana, in microbuz cand nu erau filmati Cornelia nu l-a lasat sa se apropie de ea, sa fie mai drgastos pe motiv ca este obosita. Apoi in casa dintr-o data a devenit foarte jucausa, afectuoasa, trecandu-i si oboseala. Dragos isi pune intrebarea daca aceaasta afectiune pentru el, nu este doar de dragul concursului. Uitati cateva minute din 7 iulie 2013 dupa venirea de la caravana.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=USAJ_ISzlaE

  Reply
  1. Dara

   Ce regula 25 ,ce incalcarea regulamentelor …nimic pe langa scarboseniile astora -Drag si Coco …in fine am inchis …

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *