Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iulie 2014

Descoperiti astazi, de la ora 12:00, o aparitie surprinzatoare in Casa „Mireasa pentru fiul meu”. S-au departit Laura si Viorel?! Aflati, de la ora 14:00, ce reactii au provocat mesajele primite la Radio MPFM, dar si ce nemultumiri tulbura linistea cuplurilor din concurs. Cei patru concurenti castigatori ai vacantei la Bodrum s-au intors azi-noapte in Casa Mireasa pentru fiul meu. Acestia le-au adus concurentilor baclava turceasca. Laura si Viorel s-au intors certati din vacanta de la Bodrum, dar nu au vrut inca sa spuna care a fost motivul pentru care s-au certat. Oana si Laur au implinit astazi 2 luni de relatie. Cei au discutat din nou despre micile neintelegeri din relatia lor. Gina si Alin au petrecut mai mult timp impreuna in ultima perioada. Gina spera sa poarte rochia de mireasa daca va ajunge pana in Marea Finala. Cei doi au schimbat impresii despre ce vor face dupa incheierea competitiei. Alin a convins-o pe Gina sa faca putina miscare impreuna cu el. Laur a vorbit cu Alin si Andrei despre eliminarea lui Viorel, iar acestia au fost de acord sa-l ajute.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Duminica, Andrei si Cristina au Dj timp de o ora pe Antena Play. Concurentii s-au familiarizat cu parerile celor de afara. Nominalizarea primita de Viorel din partea lui Andrei a provocat o disputa intre cei doi concurenti. Andrei catre Viorel: “Daca nu iti doreste sa te casatoresti si sa castigi Marele Premiu, de ce mai stai aici?” Laura: “Noi, cei intrati mai tarziu in competitie, ne simtim usor marginalizati!” Andrei: “Pana acum am fost neutri, dar ne-am dat seama ca ne aflam intr-o competitie!

Laura a declarat ca ea si Viorel nu mai formeaza un cuplu. Raymond si Constantina au fost acuzati ca urmaresc obtinerea sprijinului sustinatorilor cuplului Laura-Viorel. Raymond: “Daca Laura si Viorel vor pleca, noi nu vrem sa fim votati de sustinatorii lor!” Viorel este de parere ca Alin l-a votat pentru a intra in posesia banilor doamnei Aurica.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *