Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iunie 2014

Pericolul eliminarii baga spaima in concurenti! Doi baieti au fost la un pas de a se incaiera. Ciorba fierbea, iar ei dadeau in clocot! Doi indragostiti s-au luat la cearta in bucatarie! Astazi, de la ora 12:00! Ce discutii a purat mama Cristinei cu fiica ei si viitorul ginere? Ce telefoane a primit Oana si iubitul ei duminica, atunci cand au fost la DJ, aflati incepand cu ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Dupa ce a fost propus spre eliminare, Viorel a fost convins ca cei de afara vor vota ca el sa plece la sfarsitul acestei saptamani. Pornind de la un joc de carti, Andrei si Laur au ajuns sa-si adreseze cuvinte grele.

Oana si Laur au implinit astazi o luna de relatie. Mariana a fost foarte afectat a de faptul ca ea si Grigore au fost primii eliminati din cursa pentru castigarea vacantei la Bodrum, in Turcia. Andrei si Laur au avut un conflict in urma unui banal joc de carti. Cei doi si-au aruncat reciproc cuvinte dure. Andrei si Cristina au avut o mica cearta in cuplu. Emisiunea s-a incheiat cu retrospectiva evenimentele petrecute duminica in Casa Mireasa pentru fiul meu, cand Roxana Chiperi a venit sa faca miscare cu concurentii.

Cu putin timp inainte de emisiune, Oana a plans. Oana si Laur au primit propriile stele pe cer de la sustinatori. Duminica, Oana si Laur au fost Dj timp de o ora pe Antena Play. Ei s-au familiarizat cu parerile telespectatorilor si au aflat cum sunt perceputi, in afara casei. La Finala saptamanii trecute, mama lui Andrei a spus ca de fapt mama Cristinei nu-l doreste pe Andrei pentru fiica ei si nu invers.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *