Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 martie 2014

Furtuna in Paradis? Descoperiti ce reprosuri au avut sa isi faca Oana si Viorel si din ce motive, dar si cine lupta din rasputeri pentru inima unuia dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00! Revolta de proportii in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti ce anume i-a pus pe jar pe concurenti, dar si ce au avut sa isi reproseze Laur si Viorel si care a fost marul discordiei dintre cei doi, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Au plecat la munte pentru a se distra si in acelasi timp pentru a uita de certurile din Casa, insa baietii tot au avut parte de mici dispute. In timpul vacantei la munte, Grigore s-a aratat deranjat de faptul ca ceilalti baieti fumau in camera, insa a spus acest lucru prin gluma. Totusi, in urma discutiilor avute, Traian a ajuns la concluzia ca desi incearca sa arate ca nu este deranjat de tachinari, Grigore incearca sa se razbune.

Conflictele din Casa nu par sa se opreasca vreun moment. Zilele trecute, Silvia si Oana au avut o discutie aprinsa, din cauza unui concurent. In timp ce Oana o sfatuia pe fata sa lupte pentru dragostea ei si sa-i marturiseasca baiatului pe care-l place sentimentele ei, Silvia i-a reprosat acestuia ca nu are cum sa faca acest lucru din cauza ei. S-a inscris in competitie cu speranta de a-si gasi Alesul, insa Gina a fost distrusa de durere, dupa ce Oana a ranit-o crunt. Timp de sase luni petrecute in Casa niciun baiat nu a reusit sa-i cucereasca inima, insa odata cu venirea noilor concenti, soarele parea sa fi rasarit pe strada ei. Din pacate, totul a durat foarte putin, deoarece baiatul pe care-l placea nu-i impartasea sentimentele. Acum, formeaza un cuplu cu Oana, iar Gina e sfasiata de durere cand vede apropierile dintre ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *