Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 octombrie 2012, de la ora 11:50

Urmariti emisiunea MPFM de astazi, de la ora 11:50, aflati cine a suparat-o pe Madalina, ce marturisiri a facut Corina despre fostul iubit si ce intentii are, ce au discutat fetele despre relatia Andreei cu Alin, dar si ce divergente au mai fost intre baieti! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10.10.2012, de la ora 11:50: Madalina nu a putut dormi din cauza ca unele fete au facut galagie. Doamna Luminita si Cornelia au incercat sa o faca pe aceasta sa depaseasca momentul. Tot in emisiunea de dimineata Corina a facut anumite marturisiri despre fosta sa relatie si de ce doreste sa paraseasca competitia. Fetele au apreciat relatia pe care o are Andreea cu Luminita, viitoarea ei soacra. Baietii s-au impartit in doua grupuri: Razvan si Maricel si restul.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 octombrie 2012, de la ora 11:50

  1. Mioara

    madalina sa mai lase mopfturile daca o deranjeaza ceva sa spuna in fata nu sa plnga sa vfaca pe victima hai ca este caraghioasa plangea si arata ca d….. de urata

    Reply
  2. Miriam

    Pe cat de naspa e pe atat de vulgara si parsiva este,azi in material intreba pe Cornelia cate „numere”?e sub orice critica,o fiinta mai nasoala la propriu nu am vazut in acest show si culmea ca le trage si pe cele doua in jos,dar abia astept ziua cand se vor certa si atunci sa le vad!Daca piti aia mica s-ar retrage cu oblio pe cont propriu fiecare ar fi ok!sunt la fel ca ion cu moni,vor pierde pe mana lor.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *