Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 septembrie 2012, de la ora 14:00

Incepand cu ora 14:00, aflati ce neintelegeri au aparut intre fete, care au fost nemultumirile mamelor la adresa anumitor concurente, dar si ce reprosuri le-au facut fetele Florentinei! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 10.09.2012, ora 14:00:


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

39 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 septembrie 2012, de la ora 14:00

 1. smith

  silvia- fotomodelul casei, cornelia-mata blanda si madalina mai bn. uita te la tine, cele mai urate si mai barfitoare afara cu ele….

  Reply
 2. Miriam

  CAMI71:the best !fitele cu ochelarii si palaria sa le faca ‘mneaiei in cluburi ca aici au venit la matrimoniale,deja au facut bisericuta, inca nu e haita,unele mai fac pe mieluseii.Daca Cristina a fost aleasa de doua mame si a fost pe buzele tuturor baietilor si culmea a fost si la BURLACUL sigur ca multora le-a cazut greu la ficat,plus ca a declarat ca a suferit de adrianita,fata tot vrea sa spuna ceva de acasa ca se vorbeste tare,poate ca cineva are pr. ORL….pe bune ,stie cineva de ce?

  Reply
 3. Miriam

  IOANA mea_____hmm stai nu da …eu deocamdata comentez in stilul meu strict ce se intampla in ziua respectiva,sigur ca sunt puse sa se certe,nu e vina lor ci a noastra,acum ne asumam DAR nu pot sa nu constat ca si de data asta pshiologii au lucrat cu cap!DA imi place CORINA cum arata fizic .Tot mai mult cred ca sunt cateva care au rol bine definit acolo si il fac foarte bine,oricum trebuie sa ne luam toti gandul de la pacifism,matrimonial si dulcegarii,poate ceva trante prin dormitoare si maini inlantuite,cand cu doua cand cu patru..cahhhh:((multe kg. de lamaie ne trebuie pwp si nu „te mai rade”de mine,fac un efort mare sa privesc showl ….e de rahat ,inchizitia era pui pe langa vaida

  Reply
 4. dara

  Frumos mai doineste bunica ,am ,,prins-o ,,la final ,este de ACOLO…cred ca or sa mai fie surprize in ceea ce o priveste ,azi am vn. mai devreme ,poate reusesc sa vad ceva ,,printre picaturi,,am inceput treaba ,comentariile la final de sapt. si de fapt nu prea ai ce spune …

  Reply
 5. denisa

  Iar „ca de retinut au fusgit toti”poate aceasa expresie ti se potriveste tie,mie in nici un caz=)) oricum nu atrag pe niciun baiat plangand dupa fostul,si facand pe bunul samaritean,iar parerea unor frustrati de genul tau nu ma afecteaza,mai ales ca vb gura fara tine,si in loc de creier poate ai ziare=))si ai capul doar asa de forma…ca sa nu-ti ploua in gat=)) cred ca n-ai o chifla in stomac si te-ai apucat si tu de comentat la emisuni,eu nu am jicnit m-am exprimat intr-un mod decent fata de concurenti…asa cca lasa-ma ca ma plictisesti grav cu comentariile tale de prot gust,iar iq-ul tau nu cred ca depaseste temperaturaa camerei=)))))))

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *