Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 septembrie 2014

Cum s-au adaptat baietii la rigorile competitiei? Prin ce peripetii au trecut baietii in primele momente petrecute in competitie? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00. In emisiunea de azi avem prima transmisiune din casa baietilor. Sa vedem cum s-au adaptat baietii la rigorile competitiei? Baieitii vorbesc despre cum ar trebuie sa se comporte cuplurile. Acestia sunt foarte nerabdatori sa cunoasca fetele fara masti pe fata. Concurentii s-au organizat pentru a pastra curatenia si disciplina in casa Mireasa pentru fiul meu. In lipsa mamelor acestia s-au gospadarit singur si au descis ca fiecare camera sa aiba bugetul ei. Sperante si curiozitati in urma primei intalniri. In timpul cinei fetele se amuza pe seama fetelor ca sigur nu stiu sa gateasca.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Ionela a cules de la fetele din casa mpfm primele impresii despre mame. Aceste au marturisit ca mamele sunt foarte de treaba, prietenoase. Doamna Gheorghita le-a invatat pe concurente cum sa calce, deoarece unele dintre ele nu au mai calcat de 3 ani. Ochii albastri ai lui Marian le-au atras atentia tuturor fetelor. In timp ce baietii au fost foarte atenti la fete in momentul in care s-au intalnit, acestea nu prea au retinut multe despre ei. Mamele si concurentele de la Mirasa pentru fiul meu au discutat despre compatibilitatile dintre zodii. Doamna Viorica a intrebat-o pe Gheorghita daca si-a ales vreo nora, iar aceasta a replicat ca nu trebuie sa isi dea ea cu parerea ca tot ce ii place lui o sa aleaga.

Bunica a povestit fetelor despre nepotul ei Teodor si este hotarata sa ii gaseasca o sotie. Pastrarea curateniei o problema a casei fetelor inca din prima zi. Oare vor reusi fetele sa se organizeze pentru a pastra ordinea in casa. Pentru a trece timpul mai usor mamele si fetele au ascuns pe rand cate un obiect iar celelalte trebuiau sa il gaseasca. In incercarea de a se cunoaste mai bine, fetele de la Mireasa pentru fiul meu au jucat „Mima”, iar echipa care pierdea trebuia sa pregateasca cina in seara aceea. Baietii s-au destins si eu cu un joc de mima. Andreea este prima concurenta care a pus ochii pe un baiat, si anume Alexandru.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *