Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 aprilie 2014

In timp ce unii viseaza la Marea Finala, altii intra in conflicte! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Oana si Viorel si din ce motive, dar si cine viseaza la o nunta ca in povesti in Marea Finala, astazi, de la ora 12:00! Furtuna in Paradis sau mult zgomot pentru nimic? Descoperiti care a fost cel mai recent conflict dintre Raymond si Constantina si care a fost sursa acestuia, dar si ce secrete ascund doua dintre concurente, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Totul s-a intamplat in secret. Silvia a fost in centrul atentiei, iar Oana si Laura au comentat aspectul sau fizic. Oricum, concurenta isi vede de ale ei si se bucura ca nu a format un cuplu cu Viorel, asa cum au sustinut celelate doua concurente. Multe tensiuni in Casa, dar si multe experiente de neuitat! Constantina ii marturiseste Danielei ca are anumite nemultumiri la adresa lui Raymond. Fata si-ar dori, asa cum a spus si zilele trecute ca tanarul sa fie mai energic, iar el, normal, ar vrea ca iubita sa fie mai dragastoasa.

A avut loc o discutie puternica intre cei doi, iar Raymond chiar si-a exprimat dorinta de a pleca acasa. Insa, a fost trecatoare… Constantina face presupuneri legate de reactiile pe care le va avea Raymond cand va veni in Casa Fetelor si a Mamelor. Concurentul a decis sa nu mai manance in Casa Fetelor si a Mamelor. Si oricat incearca bruneta sa-l impresioneze, nu prea reuseste sa o scoata la capat. Asa ca se supara pentru ca este dezamagita de reactiile partenerului ei. Pentru ca a vrut sa-l indulceasca si a ignorat-o!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *