Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 august 2014

Pericolul eliminarii pentru Gina a trecut, dar competitial continua. Ce reprosuri si-au mai adus concurentii? Ce dispute au mai aparut intre iubiti? Aflati astazi, de la ora 11:10. Descoperiti noi dispute incentiare ce ameninta integritatea cuplurilor cand nunta este atat de aproape, astazi, de la ora 14:00 si 17:00. Gina a fost salvata de la eliminare in Finala de sambata, cu un procent de 54,3%. Desi a cerut toata saptamana sa fie votata, concurenta nu se astepta totusi ca cei de acasa sa-i respecte dorinta. Andrei si Cristina au implinit astazi 9 luni de relatie si 8 de logodna. Desi ar fi trebuit sa fie o zi vesela pentru ei, Andrei s-a intors nervos de la cumparaturi, deoarece a avut cateva neintelegeri cu cei din staff, care l-au sanctionat luandu-i un pachet de tigari, deoarece ar fi primit unul de la sustinatori.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana si Laur au implinit ieri 3 luni de relatie, dar ziua lor aniversara nu a fost deloc asa cum si-ar fi imaginat. Acestia si-au petrecut toata seara de ieri plangand, iar Oana a spus ieri ca regreta reintrarea lui Laur in competitie. Cu toate acestea, cei doi s-au afisat de mana astazi in emisiune. Grigore si Mariana au discutat despre viitorul lor, dupa ce vor pleca in competitie. Mariana a fost putin pesimista la gandul ca isi vor gasi greu de munca si nu vor duce o trai chiar usor, dar Grigore a incurajat-o pe iubita lui, spunandu-i ca trebuie sa fie optimista si sa se gandeasca doar la faptul ca sunt fericiti ca s-au gasit si ca se vor casatori.

Pentru a o inveseli pe Mariana, Grigore i-a pregatit niste ardei umpluti la cina. Laur si Andrei au avut parte de o mica disputa, deoarece Laur deranjat de mesajele venite de la staff cu mesajul sa nu doarma in casa fetelor, l-a parat si pe Andrei ca face acelasi lucru. Cei doi au avut un schimb de replici putin mai dur. Oana a gatit clatite, iar darnicia ei fata de cuplul Raymond-Constantina, pe care a dorit sa-i serveasca, l-a suparat pe Laur, care a considerat ca Oana ar face ceva ce de fapt nu simte sa faca. Raymond si Constantina au fost acuzati ca indecizia lor cu privire la casatorie ar fi o strategie pusa la cale de sustinatori.

Mika, sustinatoarea lor, a intervenit telefonic pentru a lamuri lucrurile. Ea a negat ca le-ar fi dat celor doi vreun biletel. Raymond a spus ca asteapta binecuvantarea familiei pentru a face pasul cel mare alaturi de Constantina. Constantina este convinsa ca cei dragi vor aproba decizia lor. Laur a fost deranjat de faptul ca Oana este confidenta Ginei. Constantina a recunoscut ca are foarte multe in comun cu Oana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *