Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 decembrie 2013

In emisiunea de azi, miercuri 11 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce au avut de spus cele patru fete care aseara dupa ce portile competitiei s-au deschis si au ales sa paraseasca competitia? Ce mesaje au avut ele pentru cei din casa? Ce probleme au intampinat Traian si iubita lui in timpul petrecerii de ziua Marianitei? Adrenalină maximă. Echipa Albastră a mers la karting!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Echipa albastră a sărbătorit cu fast victoria pe care au obținută-o săptămâna trecută, când au obținut cele mai multe puncte la proba de anatomie. Membrii acestui grup au decis să meargă la karting, unde s-au distrat puțin și au uitat de neînțelegerile din Casă. Cum s-au întrecut aceștia la karting, dar și ce au mai făcut când au ieșit din Casă pentru câteva ore, poți vedea mai sus!

Oana s-a simţit jignită de cuvintele spuse de Robert la adresa ei! La scurt timp după Finala Săptămânii trecute, Robert a afirmat despre tatăl Oanei că este drept, iar fata s-a simțit jignită. Nu doar acest lucru a nemulțumit-o pe concurentă, ci și faptul că bărbatul are tot felul de glume ”nesărate” la adresa lui.

Lacrimi în Casă după plecarea celor patru fete: Care au fost mesajele acestora pentru concurenți! La scurt timp după ce au părăsit competiția, Andreea, Diana, Edit și Ioana au intrat, pe rând în Camera de Interviuri. Ele au transmis mesaje persoanelor apropiate din Casă.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *