Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie 2014

Un alt nou concurent va pasi astazi pragul Casei Mireasa pentru fiul meu. Descoperiti despre cine este vorba, cum au fost primiti noii concurenti de mai vechii locatari ai Casei si ce au avut acestia sa isi spuna, astazi, de la ora 12:00! De curand, doi dintre concurenti au incins atmosfera pe Antena Play, in calitate de DJ.Aflati despre cine este vorba, cum s-au descurcat acestia, dar si ce conflicte recente au avut loc in casa, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Relatia dintre Traian si Corina s-a racit foarte tare, dupa dezvaluirile incendiare facute de Oana. Concurentul este in continuare suparat pe iubita sa, motiv pentru care el i-a reprosat faptul ca i-a ascuns lucruri pe care trebuia sa le stie de la inceput. Ba mai mult, Traian a purtat o discutie despre acest subiect cu baietii, in cadrul careia ei i-au dat dreptate. Mai exact, toti au criticat gestul Corinei de a se urca in masina unui necunoscut si s-au intrebat ce comportament are in afara Casei.

Traian si Corina intampina mari probleme. Dupa dezvaluirile facute de Oana, mama fetei a intrat in direct si l-a criticat tot pe Traian. Intr-o interventie telefonica, mama Corinei si-a sfauit fiica sa incheie relatia cu acesta, pentru ca in curand vor veni alti concurenti. Ba mai mult, ea si-a impartatit dorinta arzatoare ca fiica ei sa formeze un cuplu cu alt baiat, pentru ca „Traian e prea prost.” Saptamana trecuta a fost una foarte incarcata pentru Grigore, care a fost protagonistul unor farse. Desi a fost deranjat de glumele facute de Raymond la adresa lui, acesta nu a spus nimic, motiv pentru care iubita lui a fost nemultumita de comportamentul lui. Ea i-a reprosat lui Grigore ca atunci cand glumeste cu el, mereu o cearta si ii accepta nimic.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *