Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, veti afla ce eveniment marcant s-a intamplat in casa, in week-end, si i-a lasat fara cuvinte pe concurenti.Astazi, de la ora 14:00, aflati ce disputa s-a iscat intre Maria si Florin, ce parere are sora Lorenei despre tensiunile dintre aceasta si ceilalti concurenti, ce impresii au schimbat Cornelia si Madalina intr-o pauza de publicitate de la Gala, dar si care au fost reactiile lui Dragos dupa ce a aflat de scrisoarea ce a primit-o Cornelia de la fostul ei iubit.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:Maricel se pare ca nu se mai afla in competitie, probabil ca a sarit gardul. Fosta lui prietena din competitie a afirmat ca el ar fi format un cuplu cu Stefania daca aceasta ar fi dorit acelasi lucru.

Alisa, sora Lorenei a fost invitata la gala de sambata pentru a-si spune punctul de vedere cu privire la relatia pe care sora ei a avut-o cu Maricel, dandu-i sfaturi si cu privire la tensiunile pe care le-a avut cu ceilalti din casa.

Cornelia a afirmat ca spre deosebire de fostul ei prieten din casa nu ar forma un alt cuplu cu alt baiat. Maria i-a reprosat nepotului sau ca nu evita discutiile in contradictoriu cu Stefania si Maricel. Mamele au indemnat-o pe Stefana sa se duca sa o pupe pe nora sa inainte de a se da stingerea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *